Simona Gherghe vorbește pentru prima oară despre problemele grave cu cei doi copii: „Nici nu îndrăzneam să mai sper”

 Lupescu Anca
.

Simona Gherghe a fost întotdeauna sinceră în ceea ce privește viața ei. Vedeta s-a bucurat enorm de perioada de izolare, asta pentru că i-a oferit timp pentru a se bucura de familia ei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Însă lucrurile nu sunt mereu așa cum ne dorim, motiv pentru care, între copiii vedetei au apărut probleme, chiar de la început. 

Simona Gherghe a născut primul copil la vârsta de 39 de ani. Vedeta a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe nume Ana Georgia, în 2017. Doi ani mai târziu, Simona a născut un băiețel. A încercat să o pregătească pe fetiță din timpul sarcinii cu ideea că va avea un frățior, însă când l-a adus acasă pe Vlad, micuța Ana nu a fost deloc încântată. 

Citește și: Cum arată Simona Gherghe, la două luni după ce a născut a doua oară. S-a îmbrăcat în roz şi fanii au copleşit-o cu inimioare!

„Tot imi caut cuvintele potrivite, care sa descrie intalnirea cu tine. Magie? Minune? Parca-i prea putin… Dragul nostru Vlad Ioan, ti-ai ales o zi frumoasa, 9 mai, ziua Europei, de-acum si a ta. Ai tipat hotarat si ai luat prima nota de 10 din viata ta! Mami, tati si Ana te iubesc si iti multumesc pentru faptul ca ai venit sa ne-ntregesti! Asta e fericirea ❤️ #VladIoan', a scris vedeta, la vremea aceea. 

Relația dintre frățior a rămas tensionată, până ce Ana s-a obișnuit cu gândul că are un frățior. 

Simona Gherghe spune că tuturor le-a fost greu să se acomodeze cu venirea micuțului. 

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Simona Gherghe se poate considera o femeie împlinită, are o carieră de succes ca jurnalist și are o familie fericită. Soțul Simonei Gherghe este consultantul politic Răzvan Săndulescu și cei doi sunt părinții unei fetițe, pe nume Ana. Simona Gherghe a rămas din nou însărcinată, în 2018, de această dată cu băiețel.

66137610_2296679563761936_3009234965830303744_o66137610_2296679563761936_3009234965830303744_o

Simona Gherghe și soțul ei au ales o modalitate inedită de a anunța sarcina vedetei. Cei doi au publicat o poezie pe contul de instagram al prezentatoare TV: 'Cumva, prin nu ştiu ce minune,/ Când nimeni, nimeni nu se aştepta,/ Un suflet mic şi-a ales… familia!/ Ana, mama şi tata te aşteaptă'. Simona și Răzvan s-au căsătorit în 2018 și nași le-au fost Ionela Năstase şi Vlad Petreanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton