Simona Halep, despre cele mai grele momente din viața ei, divorțul și procesul de dopaj: "Am suferit emoțional, mental. Chiar dacă totul s-a lămurit, în continuare, am rămas cu ceva sechele"

.

Recent, în cadrul unui interviu de amploare, Simona Halep a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei. Reputata tenismenă a rememorat perioada suspendării, dar și divorțul, care s-a petrecut cu puțin timp înainte, revenirea și apoi accidentările care au urmat, însă nu și-a pierdut nicio clipă speranța că va depăși orice obstacol.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pauza de doi ani pe care a fost nevoită să o ia i-ar fi dat oricui viața peste cap, și nici Simonei Halep nu i-a fost ușor după ce a fost acuzată de dopaj și, ulterior, suspendată, însă tensimena și-a susținut până în ultima clipă nevinovăția și a continuat să lupte pentru cariera ei. Și nici viața ei personală nu era mai roz în acea perioadă, pentru că tocmai divorțase de Toni Iuruc. Iată ce a povestit Simona Halep despre cele mai grele momente din viața sa!

compatibilitate-astrologica-simona-halep-toni-iuruc1compatibilitate-astrologica-simona-halep-toni-iuruc1

Simona Halep, despre cele mai grele momente din viața ei

Jurnalistul australian Craig Gabriel, de la publicația online Wearetennis, a venit la București pentru un interviu cu Simona Halep, notează Adevărul, iar tenismena a vorbit pe larg despre acuzațiile de dopaj, suspendarea ulterioară, câștigarea apelului și revenirea pe terenul de tenis, după doi ani de pauză.

Întrebată ce parte a paharului ar vedea, cea plină sau cea goală, Simona Halep a demonstrat încă o dată că eate un om pozitiv, care nu se lasă înfrânt, chiar dacă nu i-a fost ușor în toată această perioadă.

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…'/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

„Cred că aș vedea ambele părți. Cred că și de asta, că iau aspectele pozitive ale lucrurilor, totul s-a lămurit (n.r. – în cazul ei de dopaj), am câștigat (n.r. – apelul) și am putut să demonstrez adevărul, că n-am greșit cu nimic în legătură cu tenisul.

În schimb, jumătatea goală a paharului ar fi pauza de doi ani pe care am avut-o. A venit „la pachet cu multe chestii negative. Din punct de vedere mental, epuizarea, problemele fizice care au apărut, că am stat o perioadă atât de lungă pe tușă. Acum, e foarte greu să recuperez timpul pierdut.

Dar cel mai important aspect a fost legat de partea emoțională. Cu toții avem nevoie de echilibru din acest punct de vedere, ca să fim pozitivi. Dar situația prin care am trecut eu… A fost cu adevărat dificilă. A fost foarte greu să rămân pozitivă tot timpul. Am suferit emoțional, mental. Nu mă așteptam ca revenirea să fie atât de dificilă și, chiar dacă am câștigat (n.r. – apelul), iar totul s-a lămurit, în continuare, am rămas cu ceva sechele.

Simona Halep: „Atunci când ai probleme, când dai de necazuri, lumea te părăsește”

Din fericire, în perioada suspendării, Simona Halep a fost înconjurată de cei dragi ei, pentru că, așa cum se întâmplă de obicei cu oamenii ajunși la ananghie, mulți au părăsit-o…

„Am avut familia alături. Știu că sună a clișeu, dar pentru mine a fost exact cum auzisem. Că atunci când ai probleme, când dai de necazuri, lumea te părăsește. Și rămâi doar cu familia și oamenii care îți sunt foarte apropiați. Așa că, la mine, a fost la fel.

M-am izolat un pic. M-am simțit în singuranță doar alături de oamenii foarte apropiați, de familia și de niște prieteni. Tenisul m-a învățat, de-a lungul anilor, că trebuie să fii puternic. Și că trebuie să aștepți ziua următoarea pentru a da tot ce ai mai bun. Și exact asta am făcut, încercând să păstrez, de asemenea, o gândire pozitivă. Am avut speranțe și, chiar dacă s-a ales praful de ele în multe rânduri, n-am renunțat. Știam că n-am greșit cu nimic. Cred că asta m-a ajutat să rămân acolo și să lupt în continuare„, a mai spus Simona, conform sursei citate.

„Testul pozitiv a fost un șoc mental. Ca atunci când ești lovit cu cuțitul în piept și rămâi fără aer…”

Apoi, Simona Halep a vorbit despre cea mai neagră zi din viața ei, cea în care a primit vestea că a fost testată pozitiv. Sportiva a mărturisit că a fost șocată, cu atât mai mult cu cât era întotdeauna foarte atentă ce suplimente consuma.

„Ziua în care soarele a dispărut a fost cea în care am citit e-mailul. De fapt, luna a dispărut, pentru că era noapte, eram deja în pat, în jurul orei 23.00. Îmi citeam e-mailurile, ceea ce nu fac tot timpul, și am fost șocată. Imediat, i-am trimis un mesaj lui Patrick (n.r. – Patrick Mouratoglou), care mi-a fost antrenor atunci, și unui alt om. Am zis că nu e posibil, că așa ceva nu s-a întâmplat. I-am întrebat dacă e adevărat, dacă am citit bine mailul. Și ei au spus că da. Apoi, așa cum ai spus tu, a fost ca și cum soarele a dispărut. Dar, de fapt, era ca și cum mi s-a stins beculețul din cap.

Eram confuză, nu știam cum de s-a întâmplat așa ceva… Pentru că am fost mereu atentă, am verificat totul de o sută de ori, înainte să iau ceva. Dar am avut încredere în oamenii cu care am lucrat, am luat niște suplimente. Erau verificate, într-un fel, pentru că pe cutia acelor suplimente scria că nu conțin substanțe interzise. Am întrebat, de multe ori, dacă sunt suplimente testate, dacă pot fi luate fără vreun risc, și mi s-a spus da. De aceea, testul pozitiv a fost un șoc mental. Ca atunci când ești lovit cu cuțitul în piept și rămâi fără aer…„, a mai spus sportiva.

După divorț, Simona Halep s-a confruntat cu porcesul de dopaj

Jurnalistul australian a întrebat-o apoi pe tenismenă dacă nu i se pare nedrept că a fost atât de încercată de soartă, mai ales că înainte de procesul de dopaj a divorțat de Toni Iuruc. Apoi, după revenire, au urmat accidentările. Cu toate acestea, tenismena spune că a privit mereu partea plină a paharului.

„Nu. Niciodată. Așa e. A fost divorțul, a fost dopajul, iar acum sunt accidentările. Unul după altul. Și accept totul, gândindu-mă că așa trebuie să se întâmple. Mereu mă uit la citate motivaționale. Și unul spune așa: nu contează ce vine la tine, contează cum reacționezi.

Așa că încerc să reacționez cât de bine pot, să primesc lecția, să devin mai puternică, fiindcă sunt convinsă că viața mai mare multe de oferit (zâmbește). Pentru că mereu am crezut în partea bună a vieții.

N-am crezut că oamenii pot fi răi sau că ți se poate întâmpla o situație nedreaptă, precum cea pe care am trăit-o. De aceea, acum am început să văd un pic și partea negativă a lucrurilor. Am început să fiu pregătită, în cazul în care mi se va întâmpla ceva rău. Trebuie să învăț, din nou, să am o gândire pozitivă, așteptând lucrurile bune. Trec acum prin această etapă. N-am terminat-o, dar lucrez la asta„, a mai spus sportiva pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton