Simona Halep a recunoscut că este dezamăgită de Patrick Mouratoglou și a vorbit despre posibila retragere din tenis: "Încrederea mea a fost zdruncinată. Este o catastrofă"

 Radulescu Ruxandra
.

Simona Halep a vorbit despre ce se va întâmpla dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menţine decizia de suspendare a sa pe patru ani, după ce a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat. Tenismena este de părere că un astfel de verdict ar însemna sfârşitul carierei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep (32 de ani) a vorbit pentru prima oară pe larg despre cel mai întunecat scenariu cu privire la cariera ei sportivă, și anume suspendarea de patru ani din tenisul profesionist, impusă de Agenția Internațională a Integrității în Tenis. Fosta campioană WTA a declarat că acest deznodământ ar putea însemna finalul carierei sale. Simona Halep ar urma să împlinească 35 de ani în octombrie 2026, termenul final al perioadei de patru ani de suspendare, începute în 7 octombrie 2022.

National Bank Open – Simona Halep Wins Women’s FinalNational Bank Open – Simona Halep Wins Women’s Final

Simona Halep a recunoscut că este dezamăgită de Patrick Mouratoglou și a vorbit despre posibila retragere din tenis

Simona Halep a deschis un subiect foarte delicat și anume ce va face dacă Tribunalul de Arbitraj Sportiv va menține suspendarea de patru ani din tenisul profesionist. Simona Halep a fost depistată pozitiv pentru substanța interzisă Roxadustat, anul trecut la US Open, însă luptă în continuare pentru a-și demonstra nevinovăția.

Citește și: Ce sumă uriașă trebuie să returneze Simona Halep, după ce a fost suspendată: „Toate rezultatele obținute în acea perioadă sunt anulate' / Horia Tecău sare în apărarea ei

Citește și: Simona Halep a contestat suspendarea de 4 ani pentru dopaj: „Totul este nedrept. Sunt convinsă că într-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată şi curată…’. Prima apariție după decizia luată de ITIA

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele'

Citește și: Cine este Alexandra Căpitănescu de la Vocea României 2023. Are 19 ani și a făcut senzație pe scenă: „Cred că ești un artist înnăscut”

„Pentru că patru ani înseamnă mult la vârsta mea, cel puțin. Pentru o sportivă care a făcut asta în fiecare zi, timp de 25 de ani, și și-a dedicat viața tenisului, nu știu cum va fi, dar este o catastrofă.

Dacă vor fi patru ani, nu știu cum mă voi descurca. Probabil că va fi sfârșitul carierei mele,' a declarat Simona Halep pentru Euronews.

Simona Halep mai are o șansă să-și demonstreze nevinovăția în procesul dopajului

De 16 luni, Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de tenis. Suspendată din tenisul profesionist începând cu data de 7 octombrie 2022, fostul număr 1 WTA din România a ajuns să fie programată la audierile TAS în perioada 7-9 februarie 2024. Până atunci, Halep a făcut public anunțul încheierii parteneriatului cu antrenorul care i-a recomandat suplimentul Keto MCT, contaminat cu Roxadustat.

„Este adevărat că a ieșit din echipă. Mi-aș fi dorit ca el să fi putut să facă asta puțin mai devreme. Am încetat să colaborez cu academia Mouratoglou de ceva timp. Întotdeauna am avut încredere, dar încrederea mea a fost puțin zdruncinată,' a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat sursei menționate.

În viitor, nu știu cum și ce va fi, dacă voi mai putea să am încredere din nou,' a adăugat Simona Halep.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton