Simona Halep s-a mutat într-un apartament de lux din Capitală. Sportiva a vândut vila în care a locuit cu Toni Iuruc

.

Simona Halep s-a mutat într-un apartament de lux din Capitală.Tenismena a vândut vila în care a locuit cu fostul ei soț, Toni Iuruc și s-a mutat în casă nouă. Sportiva s-a mutat în nordul Bucureștiului, la Rahmaninov Residence. Iată ce sumă de bani a plătit Simona Halep pentru noul său apartament!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep continuă să facă schimbări pe plan personal. Sportiva este suspendată din cauza suspiciunilor de dopaj, dar o duce foarte bine pe plan personal. Vedeta și-a cumpărat un apartament de lux în București și a vândut vila în care a locuit împreună cu fostul ei soț, Toni Iuruc.

simona halepsimona halep

Simona Halep a decis să se mute într-un apartament de lux din București și a renunțat la vila din zona Primăverii. De asemenea, sportiva a plătit o sumă enormă pentru noua sa locuință. Iată câți bani a costat apartamentul de lux al Simonei Halep din nordul Capitalei! Paparazzi Wowbiz au publicat primele imagini cu apartamentul Simonei Halep

Citește și: De ce Simona Halep nu a fost judecată, în scandalul de dopaj, până în prezent. Ilie Năstase: „Urât din partea lor, cred că d-asta au amânat-o…”

Citește și:Simona Halep, primele declarații în scandalul de dopaj: „Nu cer tratament special. Vreau doar să fiu judecată”

Citește și:'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Citește și:Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență cu fiul ei la spital: 'Patru zile de înțepături și tratamente…'

Simona Halep s-a mutat într-un apartament de lux din Capitală

Simona Halep continuă seria de schimbări în viața sa personală. Recent, sportiva s-a mutat într-un apartament de lux din nordul Capitalei, după ce a vândut vila din zona Primăverii, unde a locuit împreună cu fostul ei soț, Toni Iuruc. Apartamentul Simonei Halep se află într-o zonă de lux a Bucureștiului , iar blocul este construit recent și are grădină proprie și parcare subterană.

Simona Halep a vândut casa din zona Primăverii cu o sumă de 5 milioane de euro. Așadar, locuințele din blocul în care s-a mutat sportiva variază între 840.0000 și 4.000.000 de euro. Iată imaginile AICI cu noua locuință a Simonei Halep!

Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc în anul 2022

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în anul 2021, iar anul trecut, cei doi au anunțat că divorțează. Separarea celor doi i-a luat prin surprindere pe apropiații celor doi.

Nunta lor a avut loc la Mamaia, fiind invitate numeroase celebrități din sportul românesc, precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu și Ilie Năstase. Cu toate astea, pe 8 septembrie anul trecut, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț.

Simona Halep este suspendată pentru dopaj

Simona Halep, care ocupă locul 23 în ierarhia live a WTA, este suspendată pentru suspiciune de dopaj. Sportiva se afla pe locul 7 mondial când a aflat că a fost depistată pozitiv la US Open 2022. Din 29 august, Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial și continuă să rămână în stare de suspendare provizorie.

Tenismena nu a putut să-și dovedească nevinovăția nici acum și nu s-a putut înscrie la turneele de la Indian Wells și Miami, care au avut loc în luna martie în Statele Unite ale Americii. Pentru că nu și-a putut apăra punctele la turnee, Simona Halep a ieșit din TOP 20 WTA, ajungând pe poziția 23 în clasamentul live.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton