Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj: „Ce bine îți stă așa...”. Cum arată acum

 Calin Maria Bianca
.

Simona Halep, schimbare de look, după victoria în scandalul de dopaj. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Simona Halep a obținut victorie în scandalul de dopaj în care a fost vreme de câteva luni bune. A câștigat apelul la suspendarea pentru dopaj, după o pauză de 569 de zile și deja a revenit pe teren, însă asta nu este singura noutate. Nu, nu doar că se pregătește pentru al doilea turneu, ci a decis să își facă și o schimbare de look!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu scurt timp, Simona Halep a luat pe toată lumea prin surprindere cu postarea sa de pe rețelele de socializare. Celebra tenismenă a decis că după ce a revenit pe terenul de tenis și a participat la turneul de la Miami, este timpul și de o schimbare de look în viața ei. Zis și făcut!

whatsapp-image-2024-04-04-at-12.12.13-pm-2whatsapp-image-2024-04-04-at-12.12.13-pm-2

Citește și: Simona Halep, învinsă la Miami Open, în primul său meci, după 17 luni de pauză: „Știam că va fi greu, dar în cele din urmă a fost bine”

Citește și: „N-ar trebui să o afecteze măgăria ‘tractoristei’ Wozniacki. Se vede că…'. CTP, reacție după ce Simona Halep a fost învinsă la Miami Open, în primul său meci, după pauză

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…'

Citește și: Fulgy, primele declarații după ce s-a mutat din România: „Sunt bursier la cea mai mare universitate de muzică și media din Dubai. Nu mai…”

Simona Halep, schimbare radicală de look, după victoria în scandalul de dopaj

Dacă în ultima vreme Simona Halep ne-a obișnuit cu părul ei în nuanțe de șaten deschis și blond, acum celebra tenismenă a decis să își închidă nuanța părului. În prezent, a optat pentru un castaniu închis, care o prinde foarte bine, mai ales că are ochii verzi, și este un contrast puternic, dar foarte frumos. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci și fanii ei care au fost cu adevărați surprinși de decizia ei, dar și foarte bucuroși pentru noul look.

Cel care a postat primele poze a fost chiar Sorin Stratulat, hairstylistul care s-a ocupat de noul look al Simonei Halep, moment în care internauții au luat cu asalt secțiunea comentariilor.

'Ce bine îi stă asa!! Felicitări! / Doi frumoși. / Ce frumoasă / Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă!', sunt doar câteva dintre comentariile scrise de utilizatorii Instagram.

Simona Halep se poate întoarce pe terenul de tenis, după victoria în scandalul de dopaj

Simona Halep traversează o perioadă frumoasă acum, dar și dificilă totodată, fiindcă se pregătește de turneu. Totuși, bucuria este la cote maxime, după ce TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni. Dat fiind faptul că decizia inițială de suspendare a fost dată pe 7 octombrie 2022, românca a stat deja suspendată mult peste cele 9 luni decise acum, precizează Antena 3. Chiar și așa, tenismena se bucură acum de libertate și victorie, astfel că se poate axa pe carieră la cote maxime!

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut credința că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, pentru că sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început; Și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc în circuit.

Mulțumesc României care nu a crezut în mine, pentru că m-a motivat, și mai ales celei care a crezut în mine, pentru că m-a facut să merg mai departe', a transmis Simona Halep, la acel moment.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton