Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Care este accesoriul cel mai scump purtat de tenismenă

 Oana Pantazi
.

Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Nu o dată Simona Halep a făcut furori cu outfiturile purtate în diverse ocazii, însă de data aceasta tenismena a impresionat prin simplitate. Chiar dacă a fost surprinsă într-o ținută casual, de vacanță, accesoriile au făcut, cu siguranță, diferența.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Aflată în aceste zile în vacanță la Veneția, Simona Halep se relaxează după o perioadă dificilă, iar după zâmbetul larg afișat se vede că tenismena se bucură pe deplin de aceste momente. De altfel, Simona a împărtășit cu fanii ei din social media și câteva imagini din superbul oraș al îndrăgostiților. Cu toate că, în imagini, purta o ținută casual, detaliile, cum ar fi geanta și ochelarii, au atras imediat atenția – accesoriile depășind 30.000 de euro.

292155144_577043467118771_1901073451850709657_n292155144_577043467118771_1901073451850709657_n

Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția

Ca orice turist aflat în vacanță, Simona Halep a ales un outfit casual, comod, perfect pentru o plimbare prin Veneția într-o zi toridă. Îmbrăcată cu un maiou alb și o pereche de pantaloni de aceeași culoare, cu imprimeu negru, tenismena a impresionat prin simplitatea ținutei, dar accesoriile purtate de Simona au scos, fără doar și poate, ținuta din anonimat.

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…'/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Pasionații de modă au recunoscut imediat în imaginile postate de Simona pe InstaStory pantalonii Fabiana Filippi (950 euro), ochelarii de soare Tom Ford (325 euro), dar și piesa de rezistență – geanta Hermès Kelly Mini, care costă în jur de 30.000 de euro.

Simona Halep a făcut furori într-o rochie neagră la nunta lui Ianis Hagi

Nu este prima dată când tenismena atrage atenția cu ținute spectaculoase, ultima oară acest lucru petrecându-se la nunta lui Ianis Hagi, unde Simona a optat pentru o rochie neagră, cu decolteu generos și un decupaj seducător în zona abdomenului. Aceasta are o istorie specială – sportiva a purtat rochia creată de brand-ul AZZEDINE ALAIA, în 2019, și la cina campionilor, organizată după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams în mai puțin de o oră.

Cum banii nu sunt o problemă pentru ea, conform cancan.ro prețul ținutei purtate de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase variază între 15.000 și 20.000 de euro.

Cât despre accesoriul prețios cu care a apărut la nuntă Simona Halep, este vorba tot despre poșeta Hermès Kelly, în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Aceasta a devenit faimoasă în 1956, când Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a fost fotografiată cu ea, folosind-o pentru a-și ascunde de paparazzi una dintre sarcini.

Aceeași geantă a purtat-o Simona și în luna iunie, la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024, găzduit la Cluj-Napoca, iar atunci a accesorizat-o la o superbă rochie din satin, de culoare albastră, semnată de Emilio Pucci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton