Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate: "Sângerări nazale, dureri de cap..."

 Laciu Andreea
.

Simona Hapciuc de la Survivor a luptat ca o leoiacă pentru puiul ei, dar a fost eliminată. Însă, se pare că necazurile concurentei din echipa Faimoșilor nu s-au terminat aici. Atât actrița, cât și fiul ei, au probleme serioase de sănătate în prezent. Ce a anunțat Simona, de fapt, în mediul online?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona a fost extrem de dezamăgită de eliminarea de la Survivor. Ba chiar i-a acuzat pe unii dintre foștii colegi că au votat-o doar ca să urmeze o strategie. În jungla din Republica Dominicană, Simona Hapciuc a îndurat multe dureri, mai ales după ce s-a accidentat la picior.

Însă, din păcate pentru ea, problemele de sănătate nu s-au oprit după ce s-a întors în România. Fosta Faimoasă a ținut să le transmită un mesaj important urmăritorilor ei din mediul online. Fanii erau nerăbdători să afle informații noi, prin intermediul postărilor Simonei, dar motivul pentru care ea nu este suficient de activă sunt momentele grele prin care trece din cauza unor dureri de cap și a unor sângerări nazale.

Simona Hapciuc de la SurvivorSimona Hapciuc de la Survivor

Simona Hapciuc de la Survivor și fiul ei au probleme serioase de sănătate

De parcă nu era de ajuns că Simona se simte rău, și micuțul Dimitrie are probleme din cauza unor simptome de răceală.

„Hello, dragilor! Eu și Dimitrie vrem să vă mulțumim mult pentru toate mesajele pline de iubire și de încurajare pe care ni le-ați trimis, de la apariția venirii mele în București.

Din păcate, nici unul dintre noi nu se simte foarte bine, Dimitrie dă semne de o răceală, iar eu am sângerări nazale și dureri foarte mari de cap, așa că încercăm să avem cât mai mult grijă de noi, motiv pentru care nu sunt nici foarte prezentă pe rețelele de socializare. Promit că în câteva zile revin în forță. Mulțumesc”, a scris Simona Hapciuc pe contul său de Instagram.

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: „Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice”

Citește și: E oficial! Ioana și Ilie Năstase divorțează! Primele declarații ale Ioanei, după ce a depus actele la Tribunal:'O femeie nu merită înjosită'

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

A fost părăsită când a rămas însărcinată

Din păcate pentru ea, Simona Hapciuc a rămas singură, la scurt timp după ce a aflat că va deveni mamă. Partenerul ei de viață de la acel moment s-a lăsat influențat de mama lui și i-a cerut iubitei sale să facă avort. Simona a ales copilul și l-a adus pe lume pe micuțul Dimitrie, care reprezintă totul pentru ea.

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile’, a mai declarat Simona, pentru click.ro. 

Actrița îi învinovățește pe Faimoși

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor de voturile telespectatorilor, însă, spune ea, o parte din vină o au colegii ei Faimoși, care ar fi pus la cale niște strategii pentru ca ea să plece acasă.

„Sunt foarte fericită deoarece părăsesc competiția cu capul sus. Ultimul traseu pe care l-am avut l-am câștigat de două ori. Ultimul meci pe care copilul meu îl va vedea la televizor, va ști că mama lui este o câștigătoare. Plec acasă mândră de ce am făcut în această competiție. 

Consider că am dat totul. Din punct de vedere sportiv nu ar trebuie să plec, dar astea au fost jocurile colegilor. Sunt fericită că plec la puiul meu și sunt convinsă că Dumnezeu are planuri mult mai mărețe pentru mine’, a mai spus Simona Hapciuc, după ce a fost eliminată de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton