Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor au fost iubiți: "A fost o nebunie frumoasă"

 Oana Pantazi
.

Deși s-a speculat mult timp că Simona Hapciuc și Albert Oprea, concurenți la Survivor, au format un cuplu, aceștia nu au recunoscut niciodată că au fost iubiți… până acum. Recent însă, fostul concurent a pus punctul pe i, măturisind că între ei a fost mai mult decât o simplă relație de prietenie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Despre relația dintre Simona Hapciuc și Albert Oprea s-au scris multe când erau la Survivor. S-a crezut că sunt un cuplu, se și purtau ca atare și își făceau declarații de dragoste, însă, altfel, susțineau că sunt doar prieteni. Iată însă că, la mai bine de un an, fostul concurent a recunoscut că au avut totuși o relație, însă, din păcate, nu a durat.

217408085-525409415363349-8490976985616013695-n-crop-1626935682-1217408085-525409415363349-8490976985616013695-n-crop-1626935682-1

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor au fost iubiți

Ori de câte ori au fost întrebați, pe parcursul Suvivor, dacă între ei există mai mult decât o relație de prietenie, Simona Hapciuc și Albert Oprea au ocolit, cu diplomație, răspunsul, iar asta a alimentat, evident, și mai mult zvonurile. Recent însă, în cadrul unei emisiuni online, fostul concurent a spus pentru prima oară, cu subiect și predicat, că el și Simona au format un cuplu, chiar dacă doar pentru scurtă vreme.

Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta: „Va fi ceva foarte…'

Citește și: Cântărețul Tinu Veresezan, din nou tată la 46 de ani:'Băiatul cel mare, de 19 ani, nu a fost încântat!'

Citește și: Ce meserie va avea Adriana Bahmuțeanu în curând:'Nu am drept de liberă practică în România, dar urmează. E un vis împlinit'

„De Simona nu mai știu nimic. Am jucat-o la început, că suntem, că nu suntem, dar a fost ceva între noi, dacă zic că nu, aș minți. Am ținut mult la ea. A fost o nebunie frumoasă. Când te vizitezi, deja lucrurile sunt serioase. Am fost cu Simona Hapciuc. Am fost cam o lună, nu am fost mult. Am făcut joculețe, dar a fost ceva între noi. A fost una dintre primele persoane pe care am sunat-o după venirea din Republica Dominicană. Primul a fost Alin, apoi părinții, apoi verișorii, iar Simona a fost a patra persoană', a spus Albert Oprea, potrivit Wowbiz.ro.

Simona Hapciuc: „Între mine și Albert este o foarte frumoasă relație de prietenie”

Cât despre Simona, aceasta mărturisea, în urmă doar cu câteva luni, că între ea și Albert este doar o relație de prietenie, negând speculațiile conform cărora ar fi fost, de fapt, iubiți. Desigur, cuvântul iubire își avea locul între ei, însă, spunea ea, era vorba doar despre o dragoste prietenească.

„Între mine și Albert este o foarte frumoasă relație de prietenie, care se bazează pe respect și apreciere și tocmai acest respect pe care îl avem unul pentru celalalt nu ne permite să depășim anumite limite.

Dacă ne iubim? Da, ne iubim ca și prieteni, petrecem timp împreună și discutăm despre planurile de viitor ale fiecăruia, dar suntem amândoi conștienți de frumusețea relației dintre noi așa cum este acum, și nu am îndrăzni să o stricăm doar de dragul de a încerca o relație amoroasă', dezvăluia Simona Hapciuc pentru Cancan.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton