Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat: ”Nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine...”. Ce și-au reproșat la ultimul Bonfire / El a căutat-o pe ispita Anamaria Vaida și după emisiune

.

Încurcate mai sunt căile iubirii! A fost o ediție intensă aseară la Insula Iubirii, mai ales pentru Simona Butură și Claudiu Dragotă, care au avut parte de ultimul Bonfire și ultimele momente la Insula Iubirii. După ce ea a acuzat mai multe stări de rău pe urma imaginilor cu el de-a lungul episoadelor, producția a decis ca ei să părăsească emisiunea mai devreme, ținând cont că pentru el testul se încheiase deja. Zis și făcut, dar stai să vezi ce a urmat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ajunși față în față, cei doi au avut câteva momente de ezitare, însă apoi ea i-a ascultat scuzele până la sfârșit și explicațiile în timp ce se difuzau imagini cu el și ispita Anamaria Vaida în ipostaze tandre. La un moment dat părea că ar vrea să-i mai acorde o șansă, dar când li-a făcut apariția ispita Anamaria Vaida care a recunoscut că ultimul sărut dintre ei a fost chiar înainte ca el să plece definitv din vilă, Simona nu a mai stat la discuții și l-a părăsit pe Claudiu.

simona-si-claudiu-de-la-insula-iubirii-3simona-si-claudiu-de-la-insula-iubirii-3

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Citește și: Cine este Claudiu Dragotă de la Insula iubirii 2024. A divorțat de fosta soție când era însărcinată și a înșelat-o pe Simona Butură, partenera lui din emisiune

Citește și: Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. De ce boală suferă Katia: „Acum 10 ani am aflat… A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul'

Citește și: De ce a convins-o Eric Berinde pe Cristina Rotaru să-și scoată verigheta: „M-am asigurat că parcursul ei va continua fără…'. Cei doi s-au apropiat foarte mult la Insula iubirii

Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat

Simona nu a mai putut face față imaginilor cu Claudiu și ispita Anamaria Vaida și nici discuției dintre cei doi. Nu a stat pe gânduri și a spus clar că nu-l poate ierta și nici nu poate să continue în felul acesta, astfel că a ales să-l părăsească și să plece de una singură acasă.

Pot să zic că a fost și susțin în continuare prima mea iubire cu adevărat, dar, Claudiu, indiferent cât te iubesc și ți-am dus dorul, eu nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine. Claudiu, tu mai ai multe de experimentat, mai ai multe de trăit. (…) Ești egoist, te gândești doar la tine', a zis și Simona.

Cu lacrimi în ochi, după ce Simona a ales să se despartă de el, Claudiu a încercat să-i demonstreze cât de mult o iubește, de fapt, însă fără succes, cel puțin în cadrul Bonfire-ului.

E o decizie grea, o decizie pe care mi-am asumat-o că va urma. Sper să își găsească fericirea și mă bucur că în urma relației cu mine e o femeie puternică și sunt sigur că o să își găsească ce merită și tot ce își dorește', a spus Claudiu, la bonfire.

Cum s-a produs împăcarea dintre Claudiu și Simona

După încheierea emisiunii însă, viața lor a luat o turnură neașteptată, chiar la hotel, unde au plecat împreună. Claudiu se pare că a reușit să recâștige încrederea Simonei. Cu toate acestea, nu s-au împăcat la hotel, ci doar au petrecut noaptea împreună, fiindcă din declarațiile lor Simona s-a lăsat greu recucerită. S-au împăcat atunci când au ajuns în România, la câteva zile, iar în prezent, Claudiu s-a arătat mult mai atent la nevoile Simonei.

„Da, de pe insulă am plecat separați doar că ne-am împăcat imediat când am ajuns la hotel. Faptele lui într-adevăr mi-au demonstrat că el își dorește relația aceasta și mă dorește în viața lui', a spus Simona.

Ce reproșuri i-a adus Simona lui Claudiu la Bonfire-ul special

Chiar dacă acum și-au mai acordat o șansă și sunt împreună, continuând povestea de dragoste pe care au început-o, cei doi au avut o discuție apăsătoare la Bonfire-ul special, după ce el a picat testul de la Insula Iubirii și a petrecut nopțile cu Anamaria Vaida.

Simona: În lacrimi te-am lăsat, în lacrimi te găsesc, Claudiu. Ai venit să-mi demonstrezi că ești bărbatul de care am eu nevoie, nu să te duci, să te arunci, să te oferi pe tavă.

Claudiu: Acum chiar pot să fu sigur pe mine că tu ești femeia pe care o iubesc din tot sufletul.

Simona: Te-a lăsat inima să mă aduci fix în aceeași stare?

Claudiu: Am vrut să-mi testez iubirea față de tine, Simona, sincer asta am vrut! Am avut parte de ce mi-a trebuit când mi-a trebuit ca să-mi dau seama exact ce simt și cum sunt. Am avut parte de ce mi-a trebuit când mi-a trebuit ca să-mi dau seama exact ce simt și cum sunt.

Simona: La tine e iubire toxică. Tu nu înțelegi cuvântul ăsta – iubire.

În final, ispita Anamaria Vaida a recunoscut că a fost căutată de Claudiu și în România, atunci când el și Simona încă erau în tatonări, iar mai apoi ea a primit block, chiar de la concurentă, fiind pentru ea dovada că s-au împăcat.

Am ales să rup orice legătură cu ea să nu îi mai creez alte gânduri', a spus Claudiu.

La un moment dat se strică de tot. Mi se pare că s-au mințit amândoi', a zis ispita Anamaria.

Sursă foto: Instagram / captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton