Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, mesaj cutremurător despre solistul decedat acum șase luni: "Mi-a spus să stau liniștită, că este bine"

 Oana Pantazi
.

Pe 29 octombrie 2019, Mihai Constantinescu a încetat din viață, după 5 luni de agonie, îndurerând o țară întreagă. La 7 luni de la moartea regretatului artist, Simona, soția lui, a făcut o mărturisire emoționantă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Mihai Constantinescu a plecat dintre noi, după 5 luni de comă, perioadă în care atât fanii, cât și apropiații lui nu au încetat să spere într-o minune… Pe 31 octombrie, Mihaela Constantinescu, femeia cu care a fost căsătorit 28 de ani, şi Simona Secrier, ultima lui soţie, l-au condus pe ultimul drum, răpuse de durere.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

Atunci, mesajul Simonei de pe panglica funerară – „Iubirea ta este tatuată în inima mea!” – i-a impresionat până la lacrimi pe cei prezenți. Iată însă că, la 7 luni de la decesul artistului, Mihai Constantinescu se află e încă prezent, cu intensitate, în inima și în gândurile soției sale…

„L-am visat cum era el, agitat și vesel

Invitată la Antena Stars, Simona Secrier a mărturisit că, la 7 luni de la dispariția soțului ei, continuă să-l viseze pe Mihai, căruia i-a fost alături până în ultima clipă.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

„L-am visat cum era el, agitat și vesel. Prima dată, ca și cum s-a înclinat așa, parcă a fost o mulțumire. Apoi, tot scurt… Mi-a spus să stau liniștită, că este bine. Mi-aș fi dorit să-l visez mai mult', a mărturisit Simona.

simona-mihai-constantinescu-3simona-mihai-constantinescu-3

Regretă că nu au avut un copil împreună

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au format un cuplu timp de 25 de ani, însă și-au oficializat relația abia în ultimii ani. Soția artistului a mai mărturisit, la Antena Stars, cu lacrimi în ochi, că marele ei regret a fost „că nu am reușit să facem un copil'.

„Tot timpul mă gândesc ce i-ar fi plăcut lui. Eram pe aceeași lungime de undă și știam de dinainte ce răspuns dă, ce-și dorea, ce-și dorea pentru mine', a mai adăugat ea.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce timp de aproape cinci luni a stat în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui infarct, iar în ultima perioadă dăduse semne de reveninre…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton