Sindy și Albert, cel mai nou cuplu de la Survivor? "E fata perfectă!"

 Laciu Andreea
.

După Andrei și Roxana din echipa Războinicilor, acum avem un nou potențial cuplu în tabăra Albastră. Albert pare că și-a revenit după o perioadă mai proastă, iar Sindy a reușit să îl cucerească într-un timp foarte scurt. Mai mult decât atât, concurentul o fete ca pe o fată perfectă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sindy de la Survivor i-a cucerit pe ceilalți Războinici atât cu drăgălășenia ei, cât și cu determinarea de care dă dovadă pe traseu. Cu toate că este mică de înălțime, noua concurentă l-a impresionat chiar și pe Cătălin Moroșanu cu forța fizică. Se pare că, în timp ce Andrei îi duce dorul Roxanei, Albert tocmai și-a găsit o posibilă iubită.

Cei doi se plac reciproc, iar Sindy l-a cucerit definitiv pe Albert. De altfel, niciunul dintre Războinici nu se ferește să recunoască și în fața camerelor de filmat că se gândesc la ceva mai mult. Însă, momentan Sindy este ușot rezervată, pentru că Alber i-a recunoscut că o place și pentru asemănarea cu Roxana Ghiță.

152714429_460469348727312_7500421066849483610_o152714429_460469348727312_7500421066849483610_o

Sindy și Albert, cel mai nou cuplu de la Survivor?

Noua concurentă și-a revenit după câteva zile în care s-a acomodat mai greu cu noile condiții. Prezența lui Albert i-a dat un motiv ca să lupte, iar Sindy s-a implicat mai mult și în activitățile echipei în tabără. A profitat de momentul în care a plecat cu Albert după crabi pentru a-i face mai multe complimente acestuia.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea', a declarat Sindy.

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor.A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor:„Nu e doar despre sport, contează să…’

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Ce spune Albert de la Războinici despre Sindy

Concurentul a recunoscut că noua lui colegă din echipa Războinicilor l-a cucerit în doar două zile. Felul ei de a fi l-a făcut să aibă deja sentimente pentru Sindy și nu s-a ferit să recunoască acest lucru la testimoniale. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos', a spus Războinicul.

Cine este Szidonia Szasz

Szidonia Szasz de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Szidonia Szasz de la Survivor a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa’, a declarat Szidonia Szasz de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton