Singura aroganță majoră pe care au făcut Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari: „Încă suntem oameni normali și...” / Averea lui este evaluată la peste 7 miliarde de dolari

 Calin Maria Bianca
.

Singura aroganță majoră pe care au făcut Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari. Toată lumea știe cât de bogat este moștenitorul imperiului Ferrari. Se bucură de o avere evaluată la peste 7 miliarde de dolari, însă cu toate acestea nu s-a lăudat niciodată cu banii săi. De asemenea, și soția lui, Romina Gingașu a rămas la fel de modestă, astfel că nu ezită să se laude cu viața lor de oameni normal în ciuda a cât de bogați sunt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romina Ginașu și Piero Ferrari trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar când vine vorba de relația lor, mereu spun că totul merge ca pe roate. S-au cunoscut pe vremea când ea avea doar 24 de ani și lucra la Monte Carlo. Era angajată la Bombardier și vindea avioane private, astfel că așa l-a și cunoscut pe Piero Ferrari, căruia a încercat să-i vândă un avion privat, însă fără succes.

img-0339-1img-0339-1

Citește și: Ce sacrificiu a făcut Romina Gingașu, soția lui Piero Ferarri, pentru relația lor: „Am ales cu inima și nu regret. Eu aveam o ofertă foarte importantă la Paris și…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari: „Întotdeauna la evenimente importante port un brand românesc”

Citește și: Cum arată acum Adina, „păpușa de la Glina'. Are 17 ani, este model internațional și s-a transformat într-o tânără superbă

Citește și: Mădălin Ionescu și-a dat demisia de la Metropola TV: „Fac o pauză în televiziune”. Ce se întâmplă cu soția lui, Cristina Șișcanu, care e la același post

Singura aroganță majoră pe care au făcut Romina Gingașu și soțul ei, Piero Ferrari

Romina Gingașu și Piero Ferrari sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor privată, însă ajunși în România, aceștia au făcut o serie de declarații neașteptate din intimitate. Printre altele, fiindcă toată lumea știe cât de mulți bani au, au fost întrebați care este cel mai scump lucru pe care l-au achiziționat. Ei bine, nu, nu este un bolid de lux. Moștenitorul Ferrari și soția lui au dezvăluit că este vorba chiar despre un iaht.

Reporter: Care este cel mai scump lucru pe care l-ați cumpărat?
Piero Ferrari: Iaht. Un iaht.
Romina Gingașu: Suntem normali. Suntem încă normali.
Piero Ferrari: Un iaht, pentru că am o pasiune. Am norocul de a avea experiență în domeniul aviației private, deoarece am fost președintele Piaggio Aero, dar și în domeniul iahturilor, pe care îl iubesc, deoarece sunt în comitetul director și vicepreședinte al Ferretti Group, care include brandurile Riva, Pershing, Wally și multe alte branduri de iahturi. Cea mai scumpă „jucărie' este iahtul. Dar poate că îl vindem.
Romina Gingașu: Îl vindem? Poate?
Piero Ferrari: Poate. Ne uităm după ceva nou. Ne gândim la viitor.
Romina Gingașu: Sunt mulți oameni pe un iaht. Nu avem intimitate. Poate luăm ceva mai mic
.„ au declarat Romina Gingașu și Piero Ferrari, într-un interviu pentru Digi24.

Averea lui Piero Ferrari este evaluată la peste 7 miliarde de dolari

Piero Ferrari nu duce grija banilor absolut deloc, însă totodată nici nu se laudă cu ei. Atât el, cât și soția lui, au ales să se bucure de lucrurile mici și să trăiască o viață normală, ca doi oameni obișnuiți. Totuși, mulți au fost curioși cum a ajuns Piero Ferrari atât de bogat, astfel că a spus pe larg toată povestea.

„Reporter: Averea dumneavoastră este evaluată la peste 7 miliarde de dolari. Cât de mulți bani ați ținut în mână? Cât de mulți bani aveți de cheltuit?
Piero Ferrari: Este o întrebare bună. Mă comport de parcă nu aș avea. Valoarea pe care ați menționat-o reprezintă 10% din Ferrari. Acești 10% i-am primit de la tatăl meu în 1969. În 1969, tatăl meu a vândut 50% către Fiat, 40% au rămas pe numele lui, iar 10% mi-a dat mie. Mi-a zis „Piero, să nu vinzi niciodată acești 10%, că vor valora mai mult decât cele 50% vândute'. Și este adevărat, așa s-a întâmplat. Banii sunt acum într-un trust, rămân acolo pentru familia mea, pentru fiica mea și pentru nepoții mei. Din punctul meu de vedere, nu îi am.
Romina Gingașu: Este doar o hârtie…
Piero Ferrari: E o hârtie. Este o bucată de hârtie. Dar este bine de avut
.„, au mai spus cei doi soți pentru sursa menționată mai sus.

Cum a început povestea de dragoste dintre Piero Ferrari și Romina Gingașu

Romina Gingașu a povestit cum s-a cunoscut cu Piero Ferrari și cum au ajuns să fie soț și soție, însă puțini știai faptul că la început el a ignorat-o. Mai apoi, a invitat-o la cină, iar de atunci au rămas împreună, astfel că azi au un mariaj fericit!

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot', a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton