Cum a slăbit Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, 30 de kilograme: "Nu puteam să-mi leg șireturile. Aveam 100 cm în talie, acum am 70"

 Dumba Gabriela
.

Aurora Mihai, cumnata Andrei Măruță, a slăbit 30 de kilograme și spune că a renăscut. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei de când a reușit să slăbească atât de mult, dar și cât de greu i-a fost să respecte anumite reguli alimentare. Cum a slăbit Aurora Mihai 30 de kilograme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cumnata Andrei Măruță a simțit să facă o schimbare când a văzut că trece de 90 de kilograme. Astfel, după ce s-a sfătuit cu mai multe persoane, printre care și Minodora, a decis să facă operație de micșorare a stomacului și a slăbit 30 de kilograme.

10338870_1416585175283187_2163717768967261065_n10338870_1416585175283187_2163717768967261065_n

Motivul pentru care cumnata Andrei a decis să slăbească

Aurora Mihai povestea, recent, de ce a decis să slăbească. Cumnata Andrei Măruță recunoaște că iubește mâncarea, dar a simțit că este momentul să se oprească și să-și schimbe viața.

Aveam vreo 100 de centimetri în talie, acum am 70. Să povestim cât de fericită, și slăbuță, și frumușică sunt! Când am văzut c-o iau la deal, cum se zice la noi, că trec de 90, am zis că nu se mai poate.

Îmi plac jumările, pâinea cu slănină, leveșul, cum se zice la noi, tăiem porcul de Crăciun, tăiem porcul de Paște, dar acum l-am tăiat de pe hârtie. Cum să nu poți să-ți legi șireturile, cum să nu poți să nu alergi? Ești alt om. ‘, a spus Aurora Mihai.

Citește și: „Am ajuns să mi se transfuzeze 2 litri de sânge. Nu mai puteam să…'. Anca Serea, noi dezvăluiri despre problemele sale de sănătate

Citește și: Anca Serea s-a apucat de sport, la îndemnul medicului: „Am un antrenor personal și lucrăm de 4 ori pe săptămână’. Ce schimbări a observat până acum

Citește și: De ce s-a amânat verdictul magistraților în cazul lui Daniel Balaciu. Soțul Danei Roba cere să fie judecat în libertate

Cum se simte cumnata Andrei la trei ani de la operația de micșorare a stomacului

În 2020, cumnata Andrei Măruță a decis să accepte operația de micșorare a stomacului și se simte excelent.

Eu zic că fără încă vreo 10 kilograme nu aș arăta la fel de bine și atunci m-am oprit a 30 de kilograme slăbite și e super bine așa.

Operația a fost super ușoară, recomand la toată lumea, m-am simțit extraordinar de bine. Am putut mânca orice după prima lună. Cei care se vor opera știu că 2 săptămâni bei lichide și 2 săptămâni mănânci pisat. După prima lună eu am putut mânca orice. Cantități foarte mici, dar stomacul meu a acceptat orice. Am renăscut practic„, a spus Aurora Mihai la WOWnews.

La un an de la operație, Aurora Mihai deja slăbise 30 de kilograme, iar acum vrea să se mențină și spunea acum ceva timp câte lucruri poate face de când este mai slabă.

Am slăbit 30 de kilograme într-un an. La început mi-a fost frică. Cu toți care s-au operat din showbiz eu am vorbit. Mie nu mi s-a întâmplat nimic rău și recomand la toată lumea.

Eu nu plimbasem cu bicicleta de 20 și acum pot. Îmi iau tricouri S acum. De la XXXL, acum port S. Mănânc ce mâncam înainte, dar puțin. Nu doare nimic. Stai două zile în spitale și ai trei puncte pe burtă’, a mai declarat Aurora Săndel în emisiunea lui Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton