Smiley a muncit de ziua lui de naștere pentru Pavel Bartoș: "M-am și accidentat, a fost intens"

 Radulescu Ruxandra
.

Smiley a muncit de ziua lui de naștere pentru Pavel Bartoș. Smiley este un om foarte dedicat carierei, iar atunci când este implicat într-un proiect se ține de cuvânt, indiferent de circumstanțe. Așa s-a întâmplat și de ziua lui, când a filmat pentru filmul Ramon, proiectul bunului său prieten Pavel Bartoș. Se pare că prietenia lor este înndeajuns de puternică, încât Smiley a ales să-și petreacă ziua de naștere, la muncă, pe platourile de filmare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley a muncit de ziua lui de naștere pentru Pavel Bartoș. Smiley și Pavel Bartoș sunt foarte buni prieteni și împreună au o chimie extraordinară atât pe micul ecran, cât și în culisele filmărilor. Partenerul de viață al Ginei Pistol a împlinit în vară 39 de ani, însă nici vorbă de petrecere alături de familie. Smiley a ales să fie prezent pe platourile de filmare pentru producția Ramon a prietenului său, Pavel Bartoș. Cântărețul a renunțat la party-ul de ziua lui, de dragul lui Bartoș, iar împreună au trecut printr-o serie de peripeții.

smiley-pavel-bartossmiley-pavel-bartos

Smiley a muncit de ziua lui de naștere pentru Pavel Bartoș

Smiley este cunoscut ca fiind un adevărat profesionist, așa că în timpul filmărilor pentru pelicula Ramon, produsă de prietenul său, Pavel Bartoș, cântărețul nu a lipsit de la nicio zi de filmare. Chiar și de ziua de naștere Smiley a fost la muncă, alături de Bartoș. Artistul a povestit că s-a și accidentat și că întreaga experiență a fost foarte intensă.

Citește și: „Da, plănuim să facem nunta”. Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Citește și: Cum și-a pus Pavel Bartoș viața în pericol în timpul filmărilor pentru comedia „Ramon': „Ce a fost în capul meu?'

Citește și: „Știe toată lumea! Toți colegii o taxează că este mitomană'. Gheorghe Turda, noi acuzații către Elena Merișoreanu, după ce a spus că „era când cu unul, când cu altul' / EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman, despre relația cu Oana Roman și mama lor, Mioara, internată într-un centru de recuperare: „Eu nu prea mă apuc să intru în polemici, dar sora mea…' / EXCLUSIV

„Eu am filmat fix de ziua mea. Chiar fix de ziua mea am avut zi de filmare cu Pavel acolo în vie. A fost intens, întotdeauna când filmez cu Pavel este intens. M-am și accidentat pe bune la filmări, că așa e cu Pavel, dar sunt obișnuit, adică nu a fost nimic nou pentru felul în care interacționăm unul cu altul. Personajul e nou, deși eu am fost fix când a creat personajul. Există o scenetă pe care a făcut-o acum mulți ani, în care practic a creat personajul ăsta. Atunci practic i-am zic că mi se pare mișto personajul și că ar trebui să facă ceva mai mare cu el, așa că mă bucur tare că a ținut să facă filmul ăsta', a povestit Smiley pentru ego.ro.

Smiley: „În ciuda aparențelor sunt un tip foarte serios”

În ciuda popularității și a succesului de care se bucură, Smiley a declarat că își ia foarte în serios profesia de artist. Partenerul Ginei Pistol a relatat că s-a trezit la ora 4:00 dimineața pentru filmări și că ține foarte mult la disciplină.

În ciuda aparențelor sunt un tip foarte serios, care ia fiecare job în serios. Deci eu mă prezint la filmări. La 4 dimineața a fost trezirea. Sunt disciplinat, îmi respect colegii, regizorul evident, regizorul este șeful nostru pe platou. Mă comport ca orice om absolut normal. Am fost angajat pentru un lucru și mă bucur că l-am dus până la capăt, sper eu cu succes. Și sper să mai fiu angajat', a mai adăugat Smiley.

FOTO: PRO TV & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton