Smiley, despre certurile cu ceilalți antrenori de la Vocea României: „Cu Tudor mai am discuții aprinse, dar și cu Irina. E zvăpăiată...”

 Calin Maria Bianca
.

Smiley, discuții aprinse cu Tudor Chirilă și Irina Rimes la Vocea României. Așa cum știm cu toții, Vocea României este una dintre cele mai urmărite emisiuni, unde toți cei care au talent din punct de vedere muzical vin să se facă auziți. Ei bine, juriul este format de data aceasta din Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu, dar și Theo Rose, astfel că momentele tensionate sunt la ordinea zilei, opiniile lor fiind de multe ori diferite. Iată ce a povestit Smiley despre relația sa cu colegii de breaslă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De cele mai multe ori, jurații discută pe seama concurenților după prestațiile lor, însă nu sunt dese momentele în care au aceleași opinii și se susțin în luarea unei decizii. Tudor Chirilă a dezvăluit în urmă cu mai mult timp că au existat clipe tensionate, însă și Irina Rimes a povestit cearta aprinsă cu Tudor Chirilă, care a făcut-o să plângă. Acum, a venit rândul lui Smiley să spună ceea ce se întâmplă între ei în spatele camerelor de filmat la Vocea României!

ce-parere-are-smiley-despre-theo-rose-noua-colega-de-la-vocea-romaniei_size24ce-parere-are-smiley-despre-theo-rose-noua-colega-de-la-vocea-romaniei_size24

Citește și: „Ne-am certat foarte tare, am plâns, el era foarte nervos”. Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

Citește și: Theo Rose s-a întors la filmările pentru Vocea României, la o lună după ce a născut: „Sunt cu pompele după mine'. Ce decizie a luat în privința lui Sasha

Citește și: Lucian Mîndruță a negociat bacșișul cu un taximetrist din Cluj: „Am încercat să-i las 20 de lei și… „

Citește și: „Ne-a distrus familia. Era premiantă. Geniu. O singură greșeală a făcut. A fost fatală”. Detalii din anchetă: eleva de 16 ani a murit intoxicată cu droguri și există suspiciuni de viol

Smiley, discuții aprinse cu Tudor Chirilă și Irina Rimes la Vocea României

Pe micile ecrane, Smiley, cât și restul juraților de la Vocea României, sunt mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele camerelor de filmat lucrurile nu sunt mereu roz. Smiley a povestit mai demult, înainte de plecarea lui Denis Roabeș, faptul că la un moment dat a avut câteva discuții aprinse atât cu Tudor Chirilă, cât și cu Irina Rimes. Așa cum era de așteptat, de cele mai multe ori, erau legate de concurenții pe care-i voiau pentru echipa lor, așa că a ținut să puncteze faptul că certurile dintre ei erau prietenești, iar el îi apreciază mult pe amândoi.

„Cu Tudor mai am discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și certurile astea sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină', a spus artistul pentru ego.ro.

Smiley: „Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară'

Smiley se bucură de un succes colosal pe plan profesional, însă chiar și așa, își permite să facă glume legate de cariera sa. Este jurat la Vocea României încă din primul sezon al emisiunii, fiind și singurul jurat care a rezistat atâtea sezoane și mulți s-au întrebat cum de nu a renunțat. Ei bine, ca și răspuns, artistul spunea în mod ironic și amuzant, acum ceva vreme, că va rămâne la Pro TV până când va fi dat afară sau până o să-și găsească un alt loc de muncă.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?', a spus Smiley, în glumă, pentru ego.ro.

Smiley, cuvinte de laudă pentru Theo Rose

Ei bine, dacă despre Tudor Chirilă și Irina Rimes a povestit faptul că există tensiuni între ei, fiind certuri prietenești din care fiecare învață câte ceva, despre Theo Rose are numai de cuvinte de laudă Smiley. Ce-i drept, Smiley și Theo Rose au făcut echipă în sezonul trecut al emisiunii Vocea României și cu toate că și ei au mai avut momente când nu erau pe aceeași lungime de undă, artistul a avut și încă are cuvinte de laudă pentru ea.

„Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei', a mai declarat Smiley, acum ceva timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton