Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea. Imaginile au devenit virale

 Radulescu Ruxandra
.

Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea. Smiley a susținut concert de senzație pe scena festivalului Neversea din Constanța, unde a făcut o surpriză de proporții fanilor. Artistul a chemat-o pe proaspăta lui soție, Gina Pistol, pe scenă, unde au împărtășit câteva momente de afecțiune. Smiley și Gina s-au sărutat și au dansat îmbrățișați în fața publicului care i-a aclamat îndelung.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea. Smiley este unul dintre artiștii care urcat pe scena Festivalului Neversea, unde a oferit un spectacol plin de energie, la malul mării, în fața a mii de fani. Punctul culminant al concertului a fost momentul când artistul a adus-o pe scenă pe actuala lui soție, Gina Pistol, alături de care a dansat și a împărtășit un sărut, în fața publicului, ce îi ovaționa. Acest moment marchează prima apariție a lui Smiley și a lui Gina Pistol, pe o scenă, în fața fanilor, în calitate de cuplu căsătorit.

screenshot-2023-07-10-114823screenshot-2023-07-10-114823

Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea

Concertul lui Smiley a fost una dintre marile atracții de la Festivalul Neversea și mii de fani așteptau, cu entuziasm, ca artistul să-și facă apariția la câteva luni de la nunta cu Gina Pistol. Smiley și-a surprins fanii, atunci când a chemat-o alături de el, pe soția sa, Gina Pistol. Artistul și prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-au îmbrățișat, au dansat și, la sfârșit, s-au sărutat în fața miilor de persoane, care au fost bucuroși să asiste la acest moment special.

Citește și: Cum i-au ales Gina Pistol și Smiley numele fiicei lor, Josephine: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce a ales Gina Pistol să poarte un inel cu piatră roșie în ziua nunții cu Smiley: ‘Este o piatră a pasiunii și…’

Citește și: „Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată”. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Gina Pistol și Smiley au trecut printr-o experiență palpitantă în luna de miere

Gina Pistol și Smiley au ptrecut luna de miere într-o locație de pe Coasta de Azur, în sudul Franței. Cei doi au trecut printr-o experiență ce le-a dat emoții. Artistul a pierdut-o din vedere pe soția lui și a constat că nu avea semnal la telefon.

„Nu o găsesc pe Gina și stau și prost cu orientarea în spațiu. Cum s-a întâmplat asta? Stai să vezi! (…) Ziua a început liniștit, am hotărât să mergem până la mare, la o plajă sălbatică minunată, drumul superb, peisaje frumoase, vie peste tot, lavandă. Am ajuns la plajă, unde marea era agitată, bătea vântul, așa că nu era rost de stat pe acolo. Ne-am dus să vedem muzeul ornitologic, unde am văzut o mulțime de specii de păsări și pentru prima dată păsări flamingo, care nu erau așa roz cum vezi în filme. E mai roz Theo Rose decât păsările astea…

Și pentru că era aproape, am mers să vedem o cetate construită în anul 100 și ceva înainte de Hristos. După ce am dat o tură pe acolo, am pornit spre Gordes, un sătuc blocat în timp, dar care arăta impecabil. Aici s-a filmat și pentru Emily in Paris, dar și pentru a Good Year. Și cum ne plimbam noi pe străduțele înguste ale sătucului, iar eu eram fascinat de ce vedeam și filmam tot, m-am pierdut cu ochii în telefon și m-am pierdut și de Gina. Bă ești nebun? Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici? O fi fugit? Am căutat și-n sus, și-n jos, și-n lung, și-n lat, Gina… nicăieri. O fi fost răpită de vreun balaur?

Am încercat să o sun, dar nu era semnal. Na belea acum. De la atâta căutare, mi-a scăzut glicemia și m-am dus repede la prima cofetărie. Când colo… Gina stătea relaxată la terasă și savura niște eugenia franțuzească. Mă cunoște bine, se vede treaba. Știa că tot la dulce trag‘, a povestit artistul pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton