Smiley, mesaj emoționant pentru adolescenți: "Viața voastră e doar a voastră. Evitați să vă trăiți viața pentru alții"/ Artistul a vizitat copiii din Brașov, în calitate de Ambasador UNICEF

 Dumitrache Laura
.

Smiley a avut parte de momente emoționante. Artistul, în calitate de Ambasador național al UNICEF, a mers la Brașov, unde a vizitat mai multe centre de copii și a petrecut momente de neuitat alături de aceștia. Cântărețul s-a bucurat de această întâlnire și le-a transmis un mesaj puternic adolescentilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artiști de la noi din țară. Artistul formează un cuplu alături de Gina Pistol, iar împreună au o fiică, pe Josephine. După ce a devenit tată, viața artistului s-a schimbat radical. Recent, Smiley a petrecut o zi alături de copiii Centrului Comunitar Integrat din Brașov.

AH707157AH707157

Artistul a fost marți la Brașov, în mijlocul copiilor care beneficiează de inițiativa UNICEF „România pentru fiecare copil”. Smiley s-a întâlnit cu copiii vulnerabilu, copii cu dizabilități, dar și cu adolescenti din Consiliul Local al Copiilor Brașov, cărora le-a oferit un sfat important.

Citește și: Cum se înțeleg, în prezent, Sânziana Negru și Smiley. Au format un cuplu timp de doi ani: „Ne pupăm pe obraz chiar și acum…”

Citește și:Smiley lansează „OAMENI', o piesă-manifest despre FIECARE om

Citește și:Cum au arătat Monica Gabor și Irinel Columbeanu la nuntă. De ce mireasa nu și-a invitat surorile la marele eveniment, cu sute de persoane

Citește și:Cum se menține Monica Anghel în formă, după ce a slăbit 40 de kilograme: „Sunt și zile în care nu mănânc deloc și mă hidratez”. La ce nu a renunțat sub nicio formă

Smiley, întâlnire emoționantă cu copiii din Brașov

Smiley este Ambasadorul Național pentru UNICEF, iar zilele trecute a mers la Brașov, unde a avut parte de o întâlnire emoționantă cu zeci de copii. Artistul i-a întâlnit pe copiii Grădinitei Nr.9 din Brașov, apoi a vizitat Centrul Comunitar Integrat din Brașov, unde se află copiii cu dizabilități. De asemenea, Smiley a avut o întâlnire și cu adolescentii din Consiliul Local al Copiilor Brașov și a vizita Centrul Katya, unde copiii refugiați din Ucraina primesc sprijin.

Artistul a fost extrem de fericit și s-a simțit extraordinar alături de cei mici. Smiley a dezvăluit că viața i s-a schimbat radical de când a devenit tată. „Îmi place foarte mult să interacționez cu copiii. Copiii sunt foarte sinceri și, pentru că acum am și eu un copil, simt că sunt din ce în ce mai apropiat de vârsta copilăriei. Revin la jocurile copilăriei și la bucuriile gratuite și sincere pe care le oferă copilăria. Educația este provocarea cea mai mare a unui părinte, din punctul meu de vedere, dar în unele comunități, provocarea este cum ajunge copilul la școală. Am cunoscut copii care așteptau după frații lor ca să facă schimb de încălțări. Sunt provocări reale care există în continuare în România', a mărturisit Smiley. 

Ce mesaj le-a transmis Smiley adolescenților

Smiley s-a bucurat de fiecare întâlnire cu copiii din Brașov, iar tinerilor din Consiliul Local al Copiilor le-a transmis un mesaj emoționant. Artistul le-a recomandat adolescentilor să-și urmeze visul, să își trăiască viața și să nu tină cont de părerile celorlalți.

„Mie mi s-a spus să-mi văd de treabă, să fac o meserie serioasă, nu cu muzica. Viața voastră e doar a voastră. Evitați să vă trăiți viața pentru alții. Deciziile pe care le luați vor avea impact în primul rând asupra voastră', a mai spus artistul.

Soțul Ginei Pistol a dezvăluit că s-a simțit foarte bine în compania celor mici și s-a bucurat că a avut o astfel de ocazie. „Astăzi, pentru mine, a fost un roller coaster de emoții. Am fost întâi la grădiniță, unde am găsit voie bună, apoi am mers la centrul comunitar, unde am trăit și emoția vizavi de oamenii care sunt dedicați să ajute copiii defavorizați, copiii cu dizabilități.„Mi se pare că oamenii aceștia , educatori, terapeuți, funcționari care lucrează să se întâmple lucrurile, sunt o specie de oameni aparte. Sunt oameni cu chemare, care trebuie prețuiți, susținuți din toate punctele de vedere. Care trebuie aplaudați, respectați și îmbrățișați de comunități.

Noi nu-i vedem și nici nu știm exact ce fac, suntem tentați să spunem că ei sunt un sistem. Aici cred ca greșim! Trebuie să conștientizăm că fără ei nu s-ar întâmpla nimic. Toți oamenii cu care m-am întâlnit azi sunt niște oameni fericiți, se vede pe fețele lor că-i împlinește ceea ce fac. Și e superb să vezi că sunt unii oameni care au realizat că cea mai mare bucurie în viață e să dăruiești ceva cuiva', a mai adaugat Smiley.

Sursa foto: Arhiva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton