Smiley și Gina Pistol aniversează un an de căsnicie: "Nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine. O iubesc cu tot ce este. Îmi place mult că..."

 Tudorache Simona
.

Smiley mărturisește că relația cu Gina Pistol nu s-a schimbat cu nimic după căsătorie. Cei doi vor împlini chiar luna asta un an de mariaj. Chiar dacă acum sunt legați de un act, Smiley și Gina Pistol își trăiesc iubirea la fel de liber ca și până acum. Își fac declarații și se surprind în fiecare zi, iar iubirea lor merge nestingherită înainte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Smiley are doar cuvinte de laudă despre cea cu care își împarte viața, care, în opinia lui, a rămas la fel de iubitoare, cu aceeași poftă de viață molipsitoare, dominată de aceleași sentimente sincere. Artistul recunoaște că unul dintre ingredientele poveștii lor este umorul, râd mult împreună și se distrează ca nimeni alții.

gina-pistol-11gina-pistol-11

Smiley și Gina Pistol aniversează un an de căsnicie

Smiley a făcut bilanțul după aproape un an de mariaj cu Gina Pistol. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, anul trecut, pe 27 mai. „A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul', a declarat Smiley, într-un interviu OK!Magazine.

Citește și: „Soțul meu e capul familiei, are nouă copii în grijă, nu e ușor să fii în pielea lui. Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, dar…”. Ce pact au făcut Valentina Pelinel și Cristi Borcea pentru a evita discuțiile în cuplu/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute'/ Antrenorul neagă că a fost chemat ca martor în procesul lor de divorț

Citește și: Cum gestionează Gabriela Cristea și Tavi Clonda certurile în căsnicie: „Motive pentru care am putea să ne despărțim am putea să găsim la orice colț de stradă. De obicei, apar discuții atunci când…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Sîrbu a împlinit 56 de ani! Mesajul primit de la artistul care și-ar dori să cânte cu solista în Argentina: „Are multe de spus și de transmis, un artist cu sensibilitate. Ne leagă o prietenie frumoasă și…”

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Ce iubește Smiley la Gina Pistol

Solistul e încântat de viața alături de Gina Pistol și de tot ce îi oferă această mare iubire. „Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este', a adăugat Smiley, conform sursei menționate anterior.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton