Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă și primele declarații despre nuntă: „Este firesc să primiți vestea de la noi”

 Radulescu Ruxandra
.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Smiley și Gina Pistol au dat vestea așteptată de mulți fani. Cuplul s-a așezat din nou pe banca mărturisirilor' pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc. Smiley și Gina Pistol au făcut marele anunț, așteptat de toți fanii lor, din momentul în care au devenit părinți. Smiley și Gina Pistoș au luat loc pe banca mărturisirilor, unde în urmă cu doi ani și jumătate au dat de veste că vor avea o fetiță, doar că acum au anunțat că se vor căsători.

whatsapp-image-2023-04-27-at-17.53.38whatsapp-image-2023-04-27-at-17.53.38

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol au decis să facă pasul cel mare. Artistul a cerut-o în căsătorie pe prezentatoare, iar cei doi urmează să se căsătorească. Anunțul a fost făcut chiar de Smiley.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.', a spus Smiley.

Gina Pistol a postat pe contul de socializare o imagine în care poartă inelul oferit de Smiley, când a cerut-o de soție.

Citește și: Cum arată vila de lux, de 300.000 de euro, în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Camera fiicei lor este deosebită

Citește și: Smiley și Gina Pistol vorbesc despre al doilea copil: „Îl vom primi cu toată dragostea…”

Citește și: Cum arată casa Danei Rogoz, după ce ea și soțul ei și-au amenajat singuri mansarda: „Plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede'

Citește și: „De cerșit, am făcut-o. Restul…'. Așa a răspuns Oana Lis la întrebarea „Ce e mai grav… să cerșești sau să te prostituezi?!'. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Smiley este un tată extrem de dedicat fiicei sale

Gina Pistol a surprins toate momentele din creșterea fiicei sale de până acum, iar atunci când Smiley era plecat, îi trimitea clipuri video și fotografii cu fiica lor. Ei bine, timpul a trecut mai repede decât s-ar fi așteptat, iar Josephine face proprii ei pași, cântă, dansează și se îndreaptă cu pași repezi spre a deveni o adevărată domnișoară. Fiindcă nu mai este doar un bebeluș, acum, artistul are o serie de tabieturi alături de fiica lui și o relație demnă de invidiat.

Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața. Îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea. Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea.’, a povestit Gina Pistol, acum ceva vreme, la Antena Stars.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton