Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție: „Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom...”

 Ifrim Georgiana
.

Oficial, pe 27 mai 2023, Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție. În urmă cu puțin timp, cei doi au publicat primele imagini de la cununia civilă, care a avut loc în jurul orei 14.00. Ulterior, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnzeu, ceremonia având loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov. Cu ocazia acestui eveniment, artistul și prezentatoarea TV au decis să organizeze o conferință de presă, unde au oferit primele declarații în calitate de soț și soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Relația celor doi a început în urmă cu șapte ani, însă artistul și prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' au fost mereu discreți cu privire la schimbările din viața de cuplu. Pe 9 martie 2022, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când soția artistului a adus-o pe lume pe Josephine. Micuța a fost creștinată de Diana şi Marcel Martinaş, însă, contrar așteptărilor, cei doi nu vor fi nași la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley.

Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție: „Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom…'Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție: „Noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom…'

În urmă cu doar câteva ore, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Artistul și prezentatoarea TV au făcut câteva declarații despre nunta lor, în cadrul unei conferințe de presă. Cei doi și-au dorit să pună la punct toate detaliile referitoare la cea mai importantă zi din viața lor și au avut un mesaj important pentru cei care i-au susținut în cei șapte ani de relație.

Citește și: Cum comentează Cătălin Botezatu ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley la nuntă: „Un stil boho chic, romantic, curat. Totul denotă…'

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Primele imagini de la cununie, în rochie de mireasă și costum de mire

Citește și: „Am fost abuzată sexual de șase bărbați”. Maria Foca, mărturisiri cutremurătoare despre chinurile îndurate în copilărie

Citește și: Câți bani câștigă Valerie Lungu lunar, ca influencer. Sumele sunt uriașe: „Se întâmplă să fac chiar şi…”

Smiley și Gina Pistol, primele declarații în calitate de soț și soție

Înainte de nuntă, Smiley și Gina Pistol au anunțat că vor organiza o conferință de presă, în cadrul căreia vor face primele declarații despre cea mai importantă zi din viața lor. Nu demult, aceștia au dat publicității primele imagini de la cununia civilă, dar și cea religioasă. În continuare, invitații sunt așteptați la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov, acolo unde are loc petrecerea propriu-zisă.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună'!', a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă.

Smiley: „Toată lumea la dans'

La rândul lui, proaspetele mire a făcut câteva declarații despre căsătoria cu Gina Pistol. Plin de emoții, Smiley a spus că este nerăbdător să-și întâmpine invitații la petrecerea de nuntă.

„DA'-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!', a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton