Snoop Dogg a purtat torţa olimpică în deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris, în ciuda criticilor din online. În trecut, rapperul se lăuda că fumează 81 de țigări de marijuana pe zi

.

Snoop Dogg a purtat torţa olimpică, vineri dimineaţă, lângă Stade-de-France din Saint-Denis. Alegerea celebrului rapper american, în vârstă de 52 de ani, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris a stârnit critici dure pe rețelele de socializare, dar și glume, de notorietate fiind imaginea de mare consumator de canabis. Chiar a declarat la un moment dat că fumează 81 de țigări de marijuana pe zi, șapte zile din șapte și are propria companie de de produse pe bază de canabis.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pentru multă lume este de neînțeles prezența rapperului Snoop Dogg la Jocurile Olimpice de la Paris și, mai ales, încredințarea flăcării olimpice, având în vedere toleranța zero pe care o astfel de competiție o are vizavi de substanțele interzise. Chiar ieri, atleta româncă Florentina Iușco a fost suspendată de la Jocurile Olimpice 2024 pentru dopaj, după ce în aprilie 2023 a fost testată pozitiv pentru Furosemid, un diuretic pe lista interzisă.

WHAT’ S THAT YOUR SMOKING SNOOP? Rapper Snoop Dogg is spotted smoking a suspicious looking cigarette backstage at the Nokia Theatre in Los AngelesWHAT’ S THAT YOUR SMOKING SNOOP? Rapper Snoop Dogg is spotted smoking a suspicious looking cigarette backstage at the Nokia Theatre in Los Angeles

Snoop Dogg, printre cei care au purtat torța olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris

Rapperul american Snoop Dogg a purtat flacăra olimpică prin Saint-Denis, marcând un moment important înaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris. Alături de el se vor afla actriţa franceză Laetitia Casta, rapperul francez MC Solaar şi săritorul cu prăjina ucrainean pensionat Serghei Bubka.

La ştafetă a participat şi preşedintele CIO, Thomas Bach. Din Satul Olimpic, preşedintele CIO i-a transmis flacăra sacră Emmei Terho, preşedinta Comisiei Sportivilor a CIO. Fostul secretar general al ONU, Ban Ki-Moon, i-a predat torţa olimpică lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, vineri dimineaţă, de asemenea în Satul Olimpic.

Starul fotbalului francez Michel Platini şi-a exprimat, vineri, speranţa că Zinédine Zidane va fi ultimul purtător al torţei.

Când Snoop Dogg a acceptat să devină purtător al torței olimpice, starul hip-hop și-a amintit de un moment emoționant și simbolic, când l-a văzut pe Muhammad Ali aprinzând flacăra la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996.

Acum, rapperul american în vârstă de 52 de ani speră să recreeze o parte din acea magie pentru un public global care urmărește Jocurile Olimpice de la Paris, scrie Euronews. „A fost emoționant pentru noi toți să-l vedem pe campion ținând torța și mergând până acolo', a spus Snoop Dogg despre Ali, care a surprins mulțimea când a aprins flacăra pentru că avea boala Parkinson.

Pe lângă îndatoririle sale de a purta torța, Snoop Dogg va fi corespondent NBC în prime-time în timpul jocurilor. „Am de gând să vă arăt de ce m-au făcut omul potrivit pentru asta', a spus el.

„Îmi voi pune toate resursele și energia la dispoziție pentru pace, dragoste și armonie. Despre asta este vorba la Jocurile Olimpice. Simt că de aceea m-au ales pe mine. Asta este ceea ce reprezint eu'.

Torța olimpică a fost purtată de o serie de personalități diferite, printre care fostul antrenor al echipei Arsenal, Arsene Wenger; fostul câștigător al Cupei Mondiale, Thierry Henry; fostul jucător din NBA, Tony Parker; schioarea franceză Perrine Laffont; fosta jucătoare de fotbal din SUA, Megan Rapinoe; simbolul K-Pop și membru al trupei BTS, Jin; și actrițele Halle Berry și Selma Hayek.

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă războiul cu impresarul Doru Gușman: „Nu mă las până nu recuperez tot din casa lui Gușman, unde Petrică a locuit în ultima parte a vieții' / Au trecut aproape trei ani de la moartea artistului

Citește și: Sânziana Negru, primele declarații după ce a aruncat la gunoi produse alimentare și a pierdut colaborarea cu Lidl: „Am greșit, a fost un gest pripit. Nu a fost făcut din răutate și… ‘

Alegerea lui Snoop Dogg a stârnit numeroase critici în online, dată fiind imaginea sa de consumator înrăit de canabis

În urmă cu câteva luni, Snoop Dogg, cunoscut pentru imaginea de mare consumator de canabis pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, a anunțat că renunță la fumatul de marijuana. „După multă gândire și conversații cu familia, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea', a scris celebrul star hip-hop pe Twitter.

Snoop Dogg nu a făcut nicio altă precizare, nici la ce formă de fumat renunță și nici dacă postarea este serioasă. Fanii lui au reacționat cu neîncredere în spusele cântărețului. „Azi nu e 1 aprilie, Snoop', a spus unul dintre ei. „Snoop fără fumat este ca Pământul fără apă', a adăugat un altul.

Unii fani au speculat că starul are probleme de sănătate sau că renunță la consumul de canabis fumat, dar că trece pe produse pe bază de canabis de mâncat. „Trece pe alimente (n. red. – cu canabis), ca să-și lase plămânii să se odihnească un pic. Poftă bună, campionule!', a scris un alt fan pe Twitter.

Ro Marley, fiul legendarului Bob Marley a comentat: „Fără grătar la unchiul, de acum… Grătarul s-a stins sezonul ăsta'.

Consumul uriaș de canabis al lui Snoop Dogg este arhicunoscut și reprezintă o parte importantă a muzicii sale. De-a lungul anilor, versurile lui au făcut mereu referire la obiceiul său de a fuma canabis. În 2013, într-un interviu pentru revista GQ, artistul mărturisea că fumează 81 de joint-uri de canabis pe zi. Doi ani mai târziu, a fondat propria companie de producție de produse pe bază de canabis, citează digi24.ro.

De aceea, pe rețelele de socializare, alegerea lui Snoop Dogg de a purta torța olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris a stârnit uriașe critici, dar și glume pe măsură: „O aprinde de la joint?”, se întreba un utilizator.

„Ai grijă să nu fumezi torța!”, „Asta își aprinde joint-ul de la flacara olimpica!”, „Atâți sportivi au dreptul să poarte torța olimpică și ei îl aleg pe Snoop Dogg. Avem atâția sportivi de talie mondială și au găsit un consumator de joint-uri care nu are nici-o treabă cu sportul!„, El ce sport practica??? Saritura la liniuta???”, „O alegere extraordinară! Snoop Dog deține, de câteva decenii, medalia de aur la fumat iarbă!” – sunt câteva dintre comentariile virale de pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton