Soacra Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, acuzată de o înșelăciune în valoare de 800.000 de euro. Pentru ce a ajuns în fața instanței

 Oana Pantazi
.

Raisa Ladin, soacra Ecaterinei Ladin, simpatica Dalida din Las Fierbinți, este acuzată de o îșelăciune în valoare de 800.000 de euro și a ajuns în fața instanței. Iată pentru ce a fost trimisă în judecată Raisa Ladin, care mai are mai are un dosar, în care este acuzată, alături de fiii săi, de o altă escrocherie, evaluată de DIICOT la 70 de milioane de lei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raisa Ladin, soacra Ecaterinei Ladin, carismatica interpretă a Dalidei din serialul Las Fierbinți, are mari probleme cu legea – aceasta a ajuns în instanță, fiind acuzată de o înșelăciune în valoare de 800.000 de euro. Firma prejudiciată a cerut, pe lângă pedeapsa penală, să i se returneze suma imensă pe care a obținut-o Raisa Ladin prin falsificarea mai multor documente.

242821026_405725017581384_1291553829515266918_n242821026_405725017581384_1291553829515266918_n

Soacra Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, acuzată de o înșelăciune în valoare de 800.000 de euro

Raisa Ladin a fost trimisă în judecată luna aceasta, iar compania înșelată solicită nu doar sancțiuni penale, ci și recuperarea sumei imense obținute de acuzată prin falsificarea unor documente. Despre dosarul penal care o implică pe soacra Ecaterinei Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, Poliția Română a dat informațiiîncă de acum mai bine de jumătate de an.

„Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că o femeie, în vârstă de 54 de ani, și-ar fi atribuit în mod fraudulos calitatea de asociat unic și administrator al unei societăți comerciale, apoi ar fi întocmit în fals documente, determinând mai multe persoane fizice și juridice să încheie acte oficiale, cu scopul de a înstrăina patrimoniul activ al societății comerciale. Astfel că bănuita ar fi indus în eroare două persoane, cumpărători de bună-credință, cât și un notar public, prin atribuirea în fals a calității de proprietar al două imobile, situate în Sectorul 2, determinând în acest sens societatea notarială să autentifice un contract de vânzare-cumpărare ce are ca obiect înstrăinarea celor 3 două imobile. Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul creat este de aproximativ 800.000 de euro', se arată în comunicatul oficial.

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a treia oară. Cine a dat de gol sexul bebelușului: „Bine ai venit…'

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, dezvăluie cum a fost la casting, acum 11 ani: „Oribil. Nu aveam aer, am înghețat’

Citește și: „Nu apuc să-i văd pe ai mei câteva zile bune'. Cum reacționează soția lui Cosmin Seleși la programul foarte încărcat al actorului

Raisa Ladin nu este la prima experiență de acest gen, aceasta fiind acuzată, alături de fiii săi, de o altă escrocherie, evaluată de DIICOT la 70 de milioane de lei.

„Acționând în această modalitate, grupul infracțional organizat a indus în eroare unitatea bancară din România și a determinat factorii de decizie ai acesteia să aprobe în lunile noiembrie și decembrie 2021 plăți în valoare totală de 70.156.151,72 lei, din conturile clientului băncii în conturile membrilor grupului infracțional organizat sau în alte conturi controlate de aceștia', menționa DIICOT, în dosarul respectiv.

Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a treia oară, la finele anului trecut

La final de 2023, Ecaterina Ladin a anunțat că a adus pe lume cel de-al treilea copil. Cu ceva timp înainte de a afla sexul celui de-al treilea copil, simpatica actriță a mărturisit că și-ar dori și o fetiță. Nu a fost să fie, pentru că, la finele anului, Ecaterina Ladin a publicat în mediul online prima imagine cu… mezinul familiei, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant.

„Când eram mică, la noi în casă de sărbători tot timpul era multă lume mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită in viața noastră: a treia! Am intrat în 2024 fericită, împlinită și cu multă recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru (…) La cât de tare mi-a plăcut parca v-aș mai „vizita’ o dată! La mulți ani, oameni minunați!’, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Ecaterina Ladinnu a dezvăluit însă și numele pe care îl va purta micuțul. Totuși, a fost dată de gol, atunci când și-a anunțat sarcina, de o rudă apropiată, care a distribuit la InstaStory una dintre imaginile postate de Ecaterina, alături de mesajul „Bine ai venit, Roman’.

Ecaterina Ladin și soțul ei sunt căsătoriți de aproximativ 8 ani și mai au doi băieți – Marcu și Petru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton