Sofia Vicoveanca îi pune la zid pe cei care fac playback. Artista cântă live la 82 de ani: „Normal că mă ține vocea. Ăștia de 18 ani merg pe bandă înregistrată"

 Tudorache Simona
.

Sofia Vicoveanca are 82 de ani, dar continuă să cânte live și nu are vorbe alese pentru cei care încearcă să ajungă departe, dar fac playback. Sofia Vicoveanca și-a păstrat energia și e de neîntrecut pe scenă. Se hrănește cu aplauzele publicului pe care a încercat întotdeauna să nu îl dezamăgească.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă vocea îi mai face uneori probleme, solista are și pentru asta o soluție. Ea consideră că laptele cald cu miere face minuni. De asemenea, ține Postul, iar asta o ajută să răzbată.

sofia-vicoveanca-95sofia-vicoveanca-95

Sofia Vicoveanca cântă live la 82 de ani și îi atacă pe cei care fac playback

Sofia Vicoveanca uimește cu glasul ei puternic și la 82 de ani. Continuă să susțină spectacole și nu îi privește cu ochi buni pe cei care urcă pe scenă, dar nu au calitățile necesare. „Normal că mă ține vocea, că eu încă mai cânt live, ce vă miră? Nu vă supărați, dar sunt ăștia de 18 ani care merg pe bandă înregistrată, eu nu fac playback ca ei! Fiecare om are câte un har, totul este să ai grijă și să îi mulțumești Cerului pentru ce ți-a dăruit.

Mă mai ține Dumnezeu cu vocea! Și azi am un spectacol în Bucovina, sunt invitată acolo. Dar, în Postul Paștelui, suntem mai liberi și noi artiștii, nu prea se țin evenimente', a spus Sofia Vicoveanca pentru Playtech.ro.

Artista își protejează vocea cu lapte cald și miere. Acest preparat o ajută și când are de susținut un recital, dar și după o răceală.

„Dacă se mai întâmplă ca al meu glas să-mi fie mai supărat, atunci, înainte de recital, beau o cănuță cu lapte cald cu miere de albine, mie îmi face bine, dacă tocmai am ieșit dintr-o răceală. Îmi dă bine la glas. Dar, această rețetă o folosesc numai în afara Postului Paștelui', mai spune Sofia Vicoveanca,

Eu las să fiu descoperită de oameni, nu zic:''Uite cine sunt eu si unde am ajuns!''. Sunt un om modest, un artist care a muncit mult, care vine în fața publicului pregătit, căci omul plătește biletul, nu trebuie dezamăgit de niciun artist!', adaugă Sofia Vicoveanca.

Citește și: Andreea Marin a vrut să se sinucidă când suferea de depresie: „Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine. E un mare pericol să îmbrățișezi o fugă din viață'

Citește și: Călin Geambașu îi datorează Mihaelei Cernea debutul ca artist, la doar 17 ani, la Sala Polivalentă: „Fără precedent în istoria familiei mele. Mi-a schimbat viața. De aia și recunoștința mea este pe măsură”

Citește și: Claudia Patrașcanu și-a cumpărat apartament în București și lansează o nouă afacere: „Am vrut să avem un loc al nostru'.  Anul trecut și-a construit casă în Constanța

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă”

Sofia Vicoveanca ține tot postul

Solista ține postul și are convingerea că o ajută foarte mult, atât fizic, cât și spiritual, pentru că mănâncă mai sănătos și se roagă mai mult. Cu toate astea, recunoaște că alegerea aparține fiecăruia

Eu țin postul, dar fiecare face cum vrea. Sunt și oameni bolnavi, care nu-l pot ține. Depinde și cum ai fost crescut, educat, nu vin eu acum cu rețete de viață, nu e treaba mea. Eu fac cum cred eu, mie îmi face bine postul, și fizic și spiritual, mănânc mai puțin, mai sănătos, mă rog mai mult.

Să dea Dumnezeu liniște și pace în țară, pentru asta mă rog în fiecare clipă! Lumea de pe la noi se pregătește în această perioadă pentru Paște. La noi nu se vopsesc ouăle cu frunze, în ciorap, ci se încondeiază frumos, se pictează, apoi se dau cu ceară, ca să reziste. Acesta este obiceiul, pe la noi, în Bucovina', precizează artista.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton