Sofia Vicoveanca, reacție după ce a aflat că există o păpușă cu chipul ei, făcută de doi meșteri populari: „Nu prea mă bucură, cred că mai degrabă trebuia să ia pe cineva mai frumos”

 Dumitrache Laura
.

Sofia Vicoveanca, reacție după ce a aflat că există o păpușă cu chipul ei, făcută de doi meșteri populari. Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. În vârstă de 82 de ani, Sofia Vicoveanca a aflat că are o păpușă cu chipul ei. Artista a fost surprinsă când a aflat și susține că ea nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sofia Vicoveanca, reacție după ce a aflat că există o păpușă cu chipul ei, făcută de doi meșteri populari. Solista de muzică popularp Sofia Vicoveanca a aflat că doi meșteri populari, din Botoșani, au realizat o păpușă cu chipul ei. De-a lungul timpului, meșterii Georgeta și Dumitru Silion au creat mai multe păpuși după personaje cunoscute.

sofia vicoveanca papusasofia vicoveanca papusa

Artista a fost surprinsă să afle că cineva s-a gândit să realizeze o păpușă, după chipul ei. Mai mult, artista a fost șocată să afle că păpușa cu chipul ei este vândută. Sofia Vicoveanca susține că nu a avut niciodată încredere în frumusețea ei.

Citește și:Sofia Vicoveanca povestește ce s-a întâmplat când a cântat pentru deținuții din penitenciare: „În momentul respectiv, zici că a fost explozie. Numai Dumnezeu m-a stârnit…' / EXCLUSIV

Citește și:Sofia Vicoveanca, reacție după ce a aflat că un preot îi recită poeziile la înmormântări și i-a folosit o piesă la lucrarea de master: „Și-a ales ca tematică folclorul. Mi-a cerut voie să…' / EXCLUSIV

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia: „Sunt dezamăgită, mâhnită și dezgustată…”

Citește și:Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar'

Sofia Vicoveanca, reacție după ce a aflat că există o păpușă cu chipul ei, făcută de doi meșteri populari

Sofia Vicoveanca se numără printre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Artista în vârstă de 82 de ani, are o carieră de succes și se bucură și este invitată și acum la evenimente.

Recent, Sofia Vicoveanca a aflat că există o păpușă cu chipul ei. Vedeta a fost surprinsă să afle că soții George și Dumitru Silion au realizat o păpușă cu chipul ei și care este vândută. Solista de muzică populară susține că nu se consideră o femeie atrăgătoare și a fost surprinsă să afle că există o papusa cu chipul ei. Păpușa cu chipul Sofiei Vicoveanca costă între 100 si 200 de lei. Totul este cusut și lucrat de mâna mesterilor.

'Nu prea mă bucură să aflu că am o păpușă, cred că mai degrabă trebuia să ia pe cineva mai frumos și să-i facă păpușică. Frumos e ce lași în urmă, când pleci. S-a pus și la vânzare, așa, îmbrăcată în straie populare? E o surpriză, da!', a spus vedeta, potrivit playtech.

Păpușa cu chipul Sofiei Vicoveanca este realizată de doi meșteri populari

Meșterii Georgeta și Dumitru Silion, din satul Tocileni, comuna Stăuceni, județul Botoșani. Cei doi sunt renumiti la târguri pentru păpușile lor, realizate după chipurile vedetelor din România. George și Dumitru Silion confecționează păpuși din ceramică și lemn și întruchipează oameni ai satului, preoti, lăutari, dar și vedete.

„Mă roagă oamenii să le fac să semene cu ei. Pe mama o moștenesc, Dumnezeu s-o ierte! Ea picta, pe pereți, pe pânză, ieșeau lucruri deosebite din mâna ei, niște flori de o frumusețe rară.

Și eu am avut înclinație de mică, dar de păpuși m-am apucat abia la pensie. Prima dată am făcut niște păpuși îmbrăcate în straie populare, pe care le agățam pe pereți. Apoi, încet, încet, am evoluat și am reușit să le fac mai complexeTot ce vedeți e făcut de mâna mea. Hainele sunt brodate. Știți cât timp îți ia ca să faci o cămășuță, o bluzică?! Câteva zile. E o treabă tare migăloasă', a menționat femeia, pentru Libertatea.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton