Sonia Argint s-a afișat cu noul iubit, afaceristul Daniel Pintilie: "Cred în căsnicie și în puterea cuplului". Prima fotografie împreună

 Dumba Gabriela
.

Sonia Argint s-a afișat la un eveniment monden la brațul noului său iubit, afaceristul Daniel Pintilie. Sonia Argint dezvăluia, în decembrie 2022, că iubește din nou și nu exclude o nouă căsătorie, dar refuza la momentul acela să dezvăluie identitatea noului său iubit. Sonia Argint l-a scos în oraș pe bărbatul care o face fericită după divorțul dureros, însă nu a dat deocamdată detalii despre relația cu Daniel Pintilie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Argint a fost 18 ani împreună cu Horațiu Ionescu, dintre care 15 de căsătorie, iar divorțul lor a avut loc în urmă cu trei ani, în mare secret. Vedeta TVR a mărturisit că despărțirea a fost una dureroasă, mai ales că la mijloc sunt doi copii, însă iată că iubește din nou și Daniel Pintilie a ajutat-o să creadă din nou în dragoste.

369192026_315705941311642_1075474234076731057_n369192026_315705941311642_1075474234076731057_n

Sonia Argint, într-o relație cu afaceristul Daniel Pintilie

Sonia Argint a fost întotdeauna discretă cu viața personală. După un divorț secret a urmat un iubit misterios, însă zilele trecute, vedeta TVR a ieșit în oraș, la un eveniment monden, la brațul lui Daniel Pintilie, n antreprenor din domeniul energiei regenerabile, aceasta fiind o confirmare oficială a poveștii lor de dragoste.

Bineînțeles că există, iar posibilitatea recăsătoriei sigur, eu sunt deschisă așa cum am afirmat: cred în familie, cred în căsnicie și mai presus de orice cred în puterea cuplului, cred că acolo unde sunt doi energia este una mult mai puternică și are acea capacitate de a construi. Sigur, sunt o adeptă a vieții în doi„, spunea Sonia pentru playtech.ro, în decembrie 2022, când a fost întrebată dacă în viața ei există un nou iubit.

Viața mea privată este privată în sensul în care expunerea publică în social media nu văd de ce ar exista. Viața mea privată este privată doar pentru publicul larg„, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și:Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu:Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața

Citește și:Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă:„Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc…

Citește și:Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu de-a lungul anilor: „N-am regrete, aș repeta tot ce am făcut’ / Ce spune despre afacerile cu Gigi Becali

Sonia Argint a anunțat după doi ani divorțul de Horațiu Ionescu

Sonia Argint a declarat că a așteptat doi ani de zile până să anunțe că s-a separat oficial de fostul ei soț, Horațiu Ionescu. Pe blogul ei, prezentatoarea tv a povestit că viziunea diferită asupra vieții a contribuit la separarea lor.

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune.

Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.„, a scris Sonia.

Sonia Argint a rămas în relații bune cu fostul soț, după divorț

Sonia Argint a trecut cu greu peste divorțul dureros și recunoaște că și-a schimbat complet viața după mariajul eșuat, însă relațiile cu fostul soț eu rămas amiabile, de dragul celor doi băieți.

,,Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit. (…)

Copiilor le-am dat vestea împreună. În al doilea rând, copiii sunt deștepți. Ne-au spus: da, ne-am dat seama. Nu s-a pus problema ca vreunul dintre părinți să nu aibă acces la copii. Chiar îmi doresc ca băieții să petreacă timp cu tatăl lor. Au nevoie de figura paternă, mai ales la vârsta asta', a mărturisit aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton