Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: "Părinții mei vin de la coada vacii...". Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

 Dumitrache Laura
.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene formează una dintre cele nouă echipe de la America Express. În ediția de miercuri, 8 noiembrie 2023, telespectatorii au avut ocazie să o vadă pe Sonia Simionov într-o ipostază emoționantă. Jurnalistă a izbucnit în lacrimi și și-a adus aminte de copilărie, dar și despre părinții ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sonia Simionov și Iuliana Pepene formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express-Drumul Soarelui. Cele două au demonstrat că sunt ambițioase, motiv pentru care au câștigat simpatia publicului. Cele două au fost votate în ediția din 8 noiembrie să intre în cursa pentru ultima șansă, iar în timpul probei, Sonia a făcut dezvăluiri emoționante despre părinții ei.

onia in lacrimionia in lacrimi

La cursa pentru ultima șansă, au participat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepen și Sonia Simionov și Ionut Rusu și George Tănase. Sonia și Iuliana au primit penalizare 10 minute după ce au refuzat să mănânce o supă cu surprize, făcute cu organe din taur. Chiar și așa, au reușit să recupereze și au pornit spre Laguna del Coche, unde au fost nevoită să pescuiască. Acest loc au determinat-o pe Sonia să-și aducă aminte despre părinții săi.

Citește și: Ce mașină și-a cumpărat Sonia Simionov de la America Express și câți bani a dat pe ea: „Noua mea jucărie!”

Citește și:„M-a făcut frustrată…”. De ce s-au certat Alexia Eram și Sonia Simionov la America Express 2023

Citește și:Ce mesaj au postat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au părăsit America Express: „Nu am avut atâta noroc în competiție…”

Citește și:Victor Slav și Selina s-au îmbrăcat în mire și mireasă. Ce spunea prezentatorul tv despre căsătoria cu iubita lui

Sonia Simionov, cu ochii în lacrimi la America Express 2023

Sonia Simionov și Iuliana Pepene formează o echipă puternică la America Express, iar în ediția de miercuri, cele două au fost votate să intre în cursa pentru ultima șansă, alături de Ionuț Rusu și George Tănase și Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au pornit spre Laguna del Coche după ce și-au vopsit fetele cu alb și negru, și au fost nevoite să pescuiască. Acest lucru i-a provocat Sonie amintiri emoționante legate de părinții ei. Sonia Simionov a povestit, cu lacrimi în ochi, că tatăl el este din Delta Dunării, și a muncit de mic copil pentru a putea merge la școală

Eu mi-am adus aminte de Delta Dunării. Tatăl meu e din Delta Dunării, e din Caraorman. Eu mi-am petrecut copilăria acolo și mi-am adus aminte de poveștile bunicii. Tata a fost al șaptelea copil și nimeni n-a făcut școală foarte multă din neamul lui și el a vrut să facă școală, astfel că muncea la cherhanale. Se trezea la 3 dimineața, prindea pește, îl eviscera și abia pe urmă se ducea la școală', a povestit Sonia Simionov.

Sonia Simionov: „Părinții mei vin de la coada vacii”

Sonia Simionov a mai spus că deseori a simțit o presiune mare din cauza faptului că părinții ei au muncit foarte mult pentru a-și crea o carieră. Părintii săi au crescut la țară și au răzbit în viață, tatăl ei devenind doctor în fizică nucleară și mama sa expert chimist.

„Toată viața, și eu și sora mea, am avut o presiune în ceea ce îl privește pe tata. De fapt, în ceea ce privește ambii părinți. Părinții mei vin de la coada vacii și de la coada peștelui. Și au devenit, tata doctor în fizică nucleară și mama expert chimist, adică lucrător la Centrala Nucleară de la Cernavodă', a mai spus vedeta.

Așadar, Sonia Simionov a spus că va lupta pentru a ajunge cât mai departe în competiția America Express, pentru a-și face părinții mândri. Chiar și așa, Sonia a reușit să devină una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, iar în trecut a fost campioană națională la inot, la juniori. „Presiunea e foarte mare să vii din baltă și să devii director de Centrală Nucleară… Cam ce ar trebui să fac eu!? Să depășesc asta sau să-l fac pe tata mândru. Și atunci, uite, trag la America Express!', a mai spus Sonia Simionov.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton