Sonia Simionov și Iuliana Pepene au izbucnit în lacrimi la America Express 2023: "A fost șocul vieții mele..."

 Dumitrache Laura
.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au avut parte de un moment emoționant la America Express 2023. În ediția de luni seara, cele două concurente au izbucnit în lacrimi și au fost impresionate de felul cum familia care le-a cazat își ducea traiul. În momentul în care au văzut condițiile în care trăiesc copiii, Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-au emoționat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Echipele rămas în competiție la America Express 2023 continuă să primească „ordin” din partea Irinei Fodor.În ediția de luni seara, prezentatoarea emisiunii le-a transmis concurentilor că trebuie să își caute cazare, iar aceștia au reușit să găsească familii care să le ofere un loc unde să doarmă. Dar multe dintre vedere au rămas impresionate de viețile pe care le trăiesc localnicii.

iuliana pepeneiuliana pepene

Deși au fost nevoiti să treacă prin probe dificile, concurentii de la America Express și-au găsit puterea de a merge la localnici pentru a le cere un loc de cazare. Sonia Simionov și Iuliana Pepene au avut norocul să găsească o familie care să le primească. Concurentele au ajuns în casa unui bărbat care le-a impresionat pe jurnaliste cu traiul pe care îl avea.

Citește și: Sonia Simionov, mărturisire cu ochii în lacrimi la America Express 2023: „Părinții mei vin de la coada vacii…”. Cu ce se ocupă cei care i-au dat viață jurnalistei

Citește și:Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023: „O imprudență, puteam muri cu toții…”

Citește și:Anamaria Prodan are un nou iubit, după despărțirea de Flavius Nedelea: „Sunt fericită și mulțumită…”

Citește și:Ce gest neobișnuit a făcut Dragoș Bucur la prima întâlnire cu Dana Nălbaru și ce spune despre adopția fiicei lor, Roxana India: „Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil…'

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au izbucnit în lacrimi la America Express 2023

Concurenții de la America Express au trăit momente de coșmar, în ediția 17 din sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au izbucnit în lacrimi după ce au fost impresionat de traiul familiei care le-a oferit cazare peste noapte. Bărbatul care a acceptat să le cazeze pe cele două jurnaliste le-a impresionat până la lacrimi. Sonia și Iuliana au rămas uimite de traiul pe care îl avea acesta.

„Un grajd!', a spus una dintre ele. „În interior mirosea a mâncare, a mucegai, a mizerie!', au mai adăugat cele două. „Pentru mine a fost șocul vieții mele! Nu am văzut o casă așa niciodată! Mi-e rău, jur, nu pot! Eu nu pot să stau', a mai mărturisit Iuliana Pepene. Cele două concurente și-au stăpânit cu greu lacrimile când au văzut cum trăiesc acei oameni. „Era un copil, stătea pe o canapea murdară. Pentru noi era mult prea mult! Nu pot să stau aici!'.

Iuliana Pepene: „Pentru mine a fost o mare lecție”

În cele din urmă, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au decis să refuze cazarea bărbatului și s-au întors la femeia care le-a oferit Iuliei Albu și lui Mike un loc unde să doarmă. „Impresionant, chiar dacă dormeam pe jos era curat!', a mărturisit jurnalista de război.

„Eu dacă eram în locul doamnei nu ne mai primeam a doua oară. Pentru mine a fost o mare lecție. Am supa pe care trebuia să o mănânc eu astăzi, vă dau vouă. Pe mine m-a omorât, m-a topit femeia asta! Cum să ne dai supa ta? M-am emoționat foarte tare! M-a rupt ziua asta', a mai adăugat Iuliana Pepene.

Concurentii au fost nevoiți să treacă prin probe dificile, iar spre seară au fost să își caute cazare. Romică și Cătălin Țociu au avut norocul să găsească o femeie care să-i primească în casa ei, dar au avut parte de o surpriză. Echipelor le-a fost extrem de greu să găsească cazare, iar majoritatea localnicilor le-au putut oferi doar saltea pe jos.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton