Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe: "Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas". Ce spune despre căsătorie

 Dumitrache Laura
.

Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe. Sonia Trifan a divorțat în urmă cu aproape un an de fotbalistul Andrei Neagoe. Vedeta tv a dezvăluit că are un nou partener de viață, dar momentan nu a oferit mai multe detalii despre acesta. De asemenea, creatoare de modă susține că este fericită și a dezvăluit ce planuri de viitor are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe. Sonia Trifan a fost căsătorită cu fotbalistul Andrei Neagoe vreme de cinci ani. În anul 2022, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. La aproape un an de la divorț, Sonia Trifan are un nou iubit, dar pe care preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor, cel puțin pentru o perioadă.

sonia trifan fost sotsonia trifan fost sot

Sonia Trifan, în vârstă de 46 de ani, și-a refăcut viața la aproape un an de la divorțul de fostul soț. Creatoarea de modă nu exclude o nouă căsătorie, dar nu vrea să se grăbească. Vedeta nu a dorit momentan să ofere mai multe detalii despre bărbatul cu care are o nouă relație.

Citește și:De ce a divorțat Sonia Trifan de Andrei Neagoe. Cum a încercat să-și salveze căsnicia: „Chiar m-am speriat și…'

Citește și:Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie. Există zvonuri de infidelitate

Citește și:„O psihoză de femeie, nu am iubit-o'. Fulgy continuă scandalul cu Bia Khalifa, după ce ea a cerut ordin de protecție împotriva lui. Fiul Clejanilor a scăpat de brățara de monitorizare

Citește și:Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. S-a ales cu permisul suspendat și cu amendă

Sonia Trifan are un nou iubit la aproape un an de la divorțul de Andrei Neagoe

Sonia Trifan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Vedeta a divorțat de fostul soț, fotbalistul Andrei Neagoe, în anul 2022, după cinci ani de căsnicie. La aproape un an de la despărțire, Sonia Trifan și-a refăcut viața. Vedeta a declarat că are un nou iubit, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii despre acesta. Creatoare de modă dorește să se convingă singură dacă lucrurile vor fi serioase între ei doi sau nu.

Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt, să ies cu el peste tot și deja lumea să îl știe și să îl cunoască. Sunt la început! Este cineva cu care mă văd, da, recunosc, dar nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îmi dau seama exact ceea ce îmi trebuie având în vedere experiența profesională prin care am trecut. Acum mă gândesc sincer de cinci ori înainte să fac un pas și să fiu cu cineva. M-a făcut mult mai precaută și cred că lucrul ăsta este mult mai bun pentru mine pentru a mă apăra. Așa că nu vreau să dau prea multe detalii pentru că nu sunt, dar cu siguranță când voi fi ferm convinsă că este persoana cu care mi-aș petrece timpul în următorii ani din viața mea cu siguranță voi ieși fără niciun fel de problemă la braț cu el.„, a declarat Sonia Trifan pentru Click!

Ce spune Sonia Trifan despre o nouă căsătorie

Sonia Trifan a divorțat de fostul soț, Andrei Neagoe, după cinci ani de căsnicie. Separarea a avut loc anul trecut, iar vedeta a vorbit acum despre o nouă căsătorie. Deși în prezent nu ar vrea să facă acest pas, creatoarea de modă nu exclude ca pe viitor să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. „În acest moment nu m-aș mai recăsători, dar am învățat în timp că niciodată să nu spui niciodată, cine știe, în viitor', a mai spus vedeta pentru sursa citata.

După ce a divorțat de Andrei Neagoe, Sonia Trifan s-a dedicat proiectelor sale profesionale și muncește foarte mult. Creatoare de modă a început să predea cursuri de design vestimentar. Sunt implicată într-un proiect foarte mare acum și muncesc foarte mult. Este un an plin de proiecte. Am început să predau niște cursuri de design vestimentar și am câteva eleve în acest proiect. Muncim mult pentru că pe 8 aprilie o să fie un concurs pentru tinerii designeri din România, eu voi fi în juriu, iar elevele mele vor fi bineînțeles pe podium în calitate de concurente.

Cum se înțelege Sonia Trifan cu fostul ei soț, Andrei Neagoe

La aproape un an de la despărțire, Sonia Trifan a declarat că nu mai are niciun fel de relație cu fostul soț. Creatoare de modă a dezvăluit că nu mai comunică cu fotbalistul și nici nu mai dorește acest lucru.

Fostul meu soț este la trecut, de asta se spune și „fostul' soț. Așa că dacă este la trecut este doar în trecutul meu. Nu face parte din prezentul meu și mai ales din viitorul meu și, de obicei, îmi place ca atunci când am luat unele decizii să nu mă mai întorc'. În cadrul unui interviu, vedeta a declarat că ultimii doi ani din viața sa au fost extrem de dificili și dorește să uite acea perioadă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton