Ce dietă ține Sonia Trifan și la ce alimente a renunțat: ”Am eliminat carnea de vreo 15 ani, nu mănânc pâine aproape deloc. Nu fumez, nu consum alcool...” Designerul mănâncă foarte multe dulciuri / EXCLUSIV

.

Sonia Trifan, despre stilul de viață pe care l-a adoptat. Vedeta spune că a renunțat la carne acum 15 ani, mănâncă pâine foarte rar, nu fumează și nu se atinge de băuturi alcoolice. Și ea are însă o plăcere vinovată: să consume dulciuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Sonia Trifan nu mai consumă carne de 15 ani, în schimb este înnebunită după dulciuri.

434810196_2592331244268896_6669420616901350817_n434810196_2592331244268896_6669420616901350817_n

Citește și: Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe: „Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas”. Ce spune despre căsătorie

Citește și: De ce a divorțat Sonia Trifan de Andrei Neagoe. Cum a încercat să-și salveze căsnicia: „Chiar m-am speriat și…'

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

'Nu consum carne absolut deloc, nu fumez, nu consum alcool, dar în schimb mănânc foarte multe prăjituri'

Sonia Trifan susține că este într-o continuă dietă și a renunțat la anumite alimente. Frumoasa blondină a mărturisit într-un interviu pentru viva.ro că a renunțat la carne. În plus, ea nu consumă alcool și nu fumează.

'Eu sunt tot timpul într-o dietă. Am eliminat carnea de vreo 15 ani. Nu consum carne absolut deloc, nu mănânc pâine aproape deloc. Nu fumez, nu consum alcool, dar în schimb mănânc foarte multe prăjituri. Îmi place foarte mult să mănânc dulce. Am alte lucruri care mă fac să mă simt bine și în rest îmi place să fac sport. Îmi place să fac pilates, yoga, orice mișcare în aer liber, dar îmi place mult și să înot. Când este vară, sunt foarte activă, stau foarte puțin acasă.', a declarat Sonia Trifan, pentru viva.ro.

Sonia Trifan: 'Ne dorim să plecăm în Spania…'

Sonia Trifan a fost în vacanță cu familia, la Istanbul, unde s-a plimbat pe Bosfor, dar își mai dorește o vacanță în Spania sau în alt loc la fel de frumos.

'Am fost în vacanță o săptămână cu familia mea, cu fratele meu, care stă în Italia, și ne-am reîntâlnit cu toții și am stat o săptămână în Istanbul. A fost superb. Ne-am plimbat pe Bosfor, am vizitat multe locuri, dar acea săptămână s-a dus foarte repede. Acum aștept să vină luna următoare, să plec împreună cu prietena mea, Yasmine. Ne dorim să plecăm undeva în Palma de Mallorca sau în alt loc la fel de frumos, care să ne bucure sufletul.', a mai declarat Sonia Trifan.

Sonia Trifan și-a refăcut viața după divorț

Sonia Trifan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Vedeta a divorțat de fostul soț, fotbalistul Andrei Neagoe, în anul 2022, după cinci ani de căsnicie. Sonia Trifan și-a refăcut viața. Vedeta a declarat că are un nou iubit, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii despre acesta. Creatoarea de modă dorește să se convingă singură dacă lucrurile vor fi serioase între ei doi sau nu.

Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt, să ies cu el peste tot și deja lumea să îl știe și să îl cunoască. Sunt la început! Este cineva cu care mă văd, da, recunosc, dar nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îmi dau seama exact ceea ce îmi trebuie, având în vedere experiența prin care am trecut. Acum mă gândesc, sincer, de cinci ori înainte să fac un pas și să fiu cu cineva. M-a făcut mult mai precaută și cred că lucrul ăsta este mult mai bun pentru mine pentru a mă apăra. Așa că nu vreau să dau prea multe detalii, dar cu siguranță când voi fi ferm convinsă că este persoana cu care mi-aș petrece timpul în următorii ani din viața mea, cu siguranță voi ieși fără niciun fel de problemă la braț cu el.„, a declarat Sonia Trifan pentru Click!

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton