Sonny Flame și Lena Preda au plecat în vacanță, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: "Ne dorim încă un copil"

 Raiciu Adriana
.

Au apărut mai multe zvonuri legate de o posibilă despărțire între Sonny Flame și Lena Preda. Cu toate acestea, se pare că cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. Chiar au plecat în vacanță împreună, în Dubai, împreună cu fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă s-a tot zvonit că Sonny Flame și Lena Preda au înaintat actele de divorț. Însă, adevărul este cu totul altul. Cei doi îndrăgostiți au decis să plece în vacanță împreună și să nu dea curs răutăților.

sonny-flamesonny-flame

Iată cum au fost surprinși cei trei în Dubai, acolo unde au avut parte de momente de relaxare, căldură și multă distracție.

Citește și: Sonny Flame i-a atacat pe Zanni și pe Culiță Sterp de la Survivor: „Asta e perversitate'. Ce spune despre Jador

Citește și: Sonny Flame și Lena Preda s-au despărțit? Primele declarații:„Ce să mai zic, nu știu…'

Citește și: Cum se simte Cristina Cioran, după ce a născut prematur: „Speriată și îngrozită'

Citește și: Florin Călinescu și-a dat demisia de la Pro TV: „Renunț și la Românii au talent’. Reacția postului TV

Sonny Flame și Lena Preda au plecat în vacanță

În ultimele săptămâni, Sonny Flame și Lena Preda nu au mai postat nimic împreună pe rețelele de socializare. Fanii s-au gândit imediat la faptul că cei doi au probleme serioase în relație sau chiar că s-au despărțit.

Ei bine, adevărul este altul! Sunt extrem fericiți împreună și nici nu s-ar vorbi despre o ruptură. Ba chiar mai mult, Sonny Flame a plecat cu soția, dar și cu fiica lui în vacanță. Destinația aleasă a fost chiar Dubai, iar imaginile ne acolo au surprins pe toată lumea.

Cei trei se bucură din plin de momente petrecute în deșert, iar fotografiile postate pe Internet vorbesc de la sine.

„Ne dorim încă un copil”

Când toată lumea credea că Sonny Flame și soția lui s-au despărțit, cântărețul face o dezvăluire neașteptată. Acesta spune că-și mai dorește un copil cu Lena. Chiar și fetița celor doi le-a cerut un frățior sau o surioară.

„Femeia trebuia sa fie cea care tine relația, părerea mea. S-au zvonit multe, dar suntem bine. Din contră, ne dorim încă un copil, dar nu știu de ce nu se întâmplă. Fetița tot îmi spune ca vrea o surioara, un frățior. Chiar ne dorim, lucrăm la asta. Mai mult, îmi doresc un băiețel.”, a mărturisit Sonny Flame.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton