Sora Anei Porgras de la Survivor All Stars, despre relația dintre Faimoasă și Zanni: "Ea are viața ei privată acasă. Nu a fost..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune sora Anei Porgras de la Survivor All Stars despre relația dintre Faimoasă și Zanni. Ana Porgras s-a reîntors la Survivor All Stars, acolo unde s-a reîntâlnit și cu Zanni. Cei doi ar fi rupt orice legătură, după ce a ar fi trăit o idilă la una dintre edițiile anterioare Survivor România. Sora Anei Porgras, Georgiana, a spus ce sentimente are, de fapt, concurenta față de Zanni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a revenit la Survivor All Stars și este determinată să reziste cât mai mult în competiție și, de ce nu, să devină marea câștigătoare a sezonului. În jungla dominicană Porgras s-a revăzut și cu un vechi prieten, Zanni, alături de care s-a spus că a trăit o idilă scurtă dar intensă. Ana Porgras și Zanni nu și-au mai vorbit după ediția Survivor România. Georgiana, sora Anei Porgras, spune că vedeta a rămas în relații bune cu acesta și că gimnasta a mers la Survivor All Stars mult mai asumată.

4e9441565e114d71a45a02d5cead515cc5_750x7504e9441565e114d71a45a02d5cead515cc5_750x750

Ce spune sora Anei Porgras de la Survivor All Stars despre relația dintre Faimoasă și Zanni

Ana Porgras a mers în Dominicană mult mai bine pregătită pentru a face față emoțional și fizic provocărilor, susține Georgiana. Aceasta a clarificat și ce relație există la acest moment între Ana Porgras și Zanni, cei doi reîntâlnindu-se la Survivor All Stars. Sora Anei Porgras a menționat că amândoi vor face echipă bună de dragul concursului.

Citește și: Relația dintre Zanni și Ana Porgras. S-a spus că formează un cuplu la Survivor 2021, dar au rupt legătura după o ceartă

Citește și: De ce nu participă Elena Chiriac la Survivor All Stars: „Am ieșit din sfera televiziunii. Mi-am dedicat un an din viață…’. Decizia ei are legătură cu lista concurenților

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…'

Citește și: Irina Tănase, total schimbată: s-a afișat machiată strident pe Instagram. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Liviu Dragnea

„Cred că vor fi exact cum au fost și în sezonul trecut. Într-adevăr, ei au făcut o echipă foarte bună și cred că o vor face în continuare. Am răspuns de multe ori la întrebarea asta (n. red.: dacă poate exista mai mult decât o prietenie între Zanni și Ana). Ana are viața ei privată acasă. Nu a fost și nu va fi o relație între ei mai mult decât implică această competiție', a spus Georgiana, pentru Fanatik.

Sora Anei Porgras, despre provocările Survivor All Stars: „Problema cea mai mare va fi…”

Georgiana Porgras, sora Anei de la Survivor România All Stars, spune că fosta gimnastă și-a învățat destul de bine lecția după prima participare, iar acum știe cum să facă totul mai bine.

„Cred că nimeni nu are de unde să știe cu exactitate care va fi parcursul ei în această competiție, dar îmi doresc pentru ea să ajungă cât mai departe și, de ce nu, să și câștige.La fel ca la prima ei participare, cred că problema cea mai mare va fi mâncarea. Apoi, faptul că nu putem comunica, că nu vom fi aproape una de cealaltă', a declarat Georgiana Porgras, în exclusivitate pentru FANATIK.

Sora Anei Porgras, despre relația gimnastei cu ceilalți concurenți: „Conflicte vor fi clar între ei…”

Georgiana, sora Anei Porgras, spune că gimnasta nu are antipatii față de niciunul dintre concurenții de la Survivor All Stars. Aceasta e de părere că Ana Porgras se va înțelege cel mai bine cu Ștefania Stănilă, cele două cunoscându-se de ceva vreme.

„Nu cred că va fi nevoie să se ferească de o anumită persoană. Conflicte vor fi clar între ei din cauza condițiilor de acolo. Ana are capacitatea de a nu da curs discuțiilor contradictorii. Din câte știu, cu Ștefi (n. red.: Stănilă) a fost colegă încă de când făceau gimnastică și cred că sunt destul de apropiate. Și cu Roxana Nemeș cred că se va înțelege bine', a adăugat Georgiana, pentru FANATIK.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton