"Poate muri în orice clipă, nu mai are o parte din craniu". Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

 Radulescu Ruxandra
.

Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap. La începutul lunii iunie, Dana Roba a fost atacată cu bestialitate de soțul ei, Daniel Balaciu, care a lovit-o cu bestialitate cu ciocanul în zona craniulu. Dana Roba a fost operată la data de 5 iunie, iar zilele acestea urmează a fi externată. Sora vedetei, Lidia Roba, a declarat că starea vedetei este una critică și făcut dezvăluiri copleșitoare despre urmările dezastruoase ale atacului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap. Cazul Danei Roba, 31 de ani, care a fost lovită cu un ciocan în zona craniului, de către soțul ei, a șocat opinia publică și a devastat familia vedetei. Dana Roba a fost internată în stare critică la un spital din Timișoara, la data de 5 iunie, unde a suferit o operație complexă pe creier, care a durat timp de nouă ore. Dana Roba urmează a fi externată zilele acestea, însă starea ei este una critică și poate muri, potrivit dezvăluirilor făcute chiar de sora ei, Lidia, care a stat mereu la căpătâiul surorii ei. Iată detaliile cutremurătoare despre gravitatea traumatismelor suferite de Dana Roba!

img-30-1img-30-1

Sora Danei Roba, detalii cutremurătoare despre starea vedetei, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap

Sora Danei Roba, Lidia, a mărturisit că sora a fost lovită de opt ori cu ciocanul în zona capului, astfel că o parte din osul cranian lipsește cu desăvârșire și nici măcar osul nasului nu îl mai are. În cazul în care Dana Roba își va reveni, aceasta va avea nevoie de o operație de reconstrucție. Din păcate, starea vedetei este critică și poate muri oricând.

„Când s-a întâmplat tragedia, Dana a primit în cap opt ciocane. Acum nu mai are o parte din craniu, în zona din față. Trebuie să i se facă reconstrucție în perioada care urmează, deci vă dați seama cât de riscantă este viața ei acum, ea poate muri în orice clipă. O să fie externată zilele acestea, medicii o să îi reducă și tratamentul.

Citește și: Dana Roba vorbește și a reușit să-și amintească faptul că soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: „A început să facă terapie la picioare. A deschis ochii și…”

Citește și: Ce a decis familia Danei Roba în privința fiicelor, cât timp mama lor este internată. Alina Radi: „Un șoc mult prea puternic. Frații ei au ales să nu le spună’ / EXCLUSIV

Citește și: Totul despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

Citește și: Claudiu Porcaru de la Puterea Dragostei a fost arestat, după ce și-a bătut și sechestrat iubita, timp de două zile: „A fost emis ordin de protecție și…'

Dana mai are nevoie de operații, pentru că ea încă mai are achii pe membranele de la creier. Ea acum vorbește, își amintește tot ce s-a întâmplat, dar medicii i-au dat tot timpul calmante să nu o afecteze acest lucru după operație.

Pentru că a încercat să se apere la cap, atunci când îi dădea cu ciocanul în cap, Dana a ținut mereu mâinile la cap, așa că și ele au fost foarte afectate, pentru că le are pe amândouă în ghips până la cot. Nu mai are nici păr în cap, nu mai are nici osul de la nas. E greu', a declarat, Lidia Roba, pentru Click!.

Dana Roba e conștientă și vrea să-și vadă fiicele

Dana Roba se află de două săptămâni la terapie intensivă după ce soțul și tatăl copiilor ei a lovit-o cu un ciocan. Femeia a suferit multiple lovituri la nivelul craniului și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare. „Cu siguranță, când ea va fi capabilă și când va decide vă va da toate detaliile despre ea. Momentan este tot în spital, are imunitatea scăzută și încercam să o protejăm cât putem de mult. Oricum rugăciunile voastre, ale noastre, au ținut-o în viață.

Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul pe care l-a avut pana acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, a dezvăluit o apropiată a Danei Roba pentru FANATIK.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton