Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Cum se simte acum: „Are progrese, dar…”

.

Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Dana Roba se află în continuare internată în spital după ce soțul a lovit-o cu ciocanul în cap. În urmă cu o săptămână, sora Danei Roba anunța că make-up artistul s-a trezit din comă și este conștientă. Ieri, Lidia Roba a dezvăluit că vedeta face progrese, dar recuperarea este extrem de grea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă. Dana Roba trece prin momente grele, după ce în urmă cu aproape trei săptămâni a ajuns la spital în stare gravă. Make-up artistul a fost lovită de soț cu un ciocan la nivelul capului, iar medicii s-au luptat pentru a-i salva viața.

dana robadana roba

Dana Roba a fost mutilată de propriul soț, iar acum se află în spital. Sora vedetei a postat recent un mesaj în care a anunțat că vedeta face progrese în ceea ce privește starea sa de sănătate. Cu toate astea, recuperarea este foarte dificilă.

Citește și: De ce a vrut Dana Roba să divorțeze de soțul ei, înainte ca el s-o lovească în cap cu ciocanul: 'Lucra până cădea din picioare și el…' / EXCLUSIV

Citește și:„S-a trezit, vorbește…” Cum se simte Dana Roba acum, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și operată pe creier / EXCLUSIV

Citește și:„Eu am în grijă copilul, casa, mâncarea, educația'. Cum se descurcă Răzvan Fodor fără soția lui, Irina Fodor, plecată la America Express

Citește și:Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: „Stai un pic”

Sora Danei Roba, noi informații despre starea ei de sănătate, după ce s-a trezit din comă

Dana Roba se află internată în spital, după ce soțul a mutilat-o în urmă cu câteva săptămâni. Make-up artistul a fost lovită de bărbat la nivelul capului cu un ciocan, iar medicii s-au luptat pentru a-i salva viața. În urmă cu o săptămână, Lidia Roba, sora Danei Roba anunța că vedeta s-a trezit din comă. Ieri, aceasta a transmis noi vești despre starea de sănătate a Danei Roba. Sora make-up artistului a explicat că vedeta face progrese, dar este prea devreme pentru ca medicii să se pronunțe cu privire la evoluția stării sale. Recuperarea este un proces dificil și lung.

Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră! Dana are progrese, dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre. Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față. Ea vă mulțumește pentru tot', a scris Lidia Roba, într-un mesaj postat pe Instagram.

Dana Roba a vrut să divorțeze de soțul ei

Dana Roba este căsătorită cu Balaciu Daniel de șapte ani și au împreună două fetițe minunate. Make-up artistul și soțul ei aveau problemele în ultima perioadă, iar Dana Roba voia să divorțeze de tatăl fiicelor sale. O cunoștință apropiată a vedetei a povestit motivele divorțului dintre Dana Roba și soțul ei.

Ea l-a laudat mereu, dar la un moment dat am prins-o nervoasa si suparata, si mi s-a plans ca sotul ei se comporta foarte urat cu ea, ca e agresiv verbal, si ca ea a hotarat sa divorteze pentru ca nu voia sa-si creasca fetitele intr-un mediu toxic. Mai mult decat atat, el ii cerea din ce in ce mai multi bani si avea pretentia sa manance la cele mai scumpe restaurante desi nu muncea. Ea castiga foarte multi bani, dar lucra pana cadea din picioare, avea cliente si la patru dimineata, iar el avea mult timp liber, cand fetele erau la gradinita.’, a declarat o sursă apropiată pentru Viva.ro.

Ce a spus Dana Roba după ce s-a trezit din comă

Dana Roba a suferit o operație pe creier, timp de nouă ore. Vedeta s-a trezit din comă, dar este în continuare sub supraveghere medicală. Soțul ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a lovit-o cu un ciocan în zona capului.

Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal. Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm', au declarat apropiații vedetei, potrivit Fanatik.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton