Sora lui Donald Trump a murit, la 86 de ani: „O zi grea...”. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare în apartamentul său

 Dumitrache Laura
.

Sora lui Donald Trump, Maryanne Trump Barry a fost găsită fără suflare. Avea 86 de ani și era cunoscută de multă lume pentru că funcțiile sale de judecător și procuror federal. Sora fostului președinte al Americii a fost nominalizată de Bill Clinton la a 3-a Curte de Apel în 1999. Maryanne Trump Barry s-a pensionat în anul 2019.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a lui Donald Trump, s-a stins din viață pe 13 noiembrie, potrivit Reuters. Barry a fost găsită fără suflare luni dimineața la domiciliul său din Manhattan, iar o anchetă este în curs de desfășurare. Ea a ocupat funcția de judecător federal în New Jersey din 2983 până la pensionare, în 2019.

trump si sora luitrump si sora lui

Maryanne Trump Barry a fost numită în 1983 de președintele Ronald Reagan, în postul de judecător la tribunalul districtual din New Jersey, apoi a devenit judecător la Curtea de Apel. Purtătorul de cuvând al lui Donald Trump a refuzat să ofere declarații despre moartea surorii fostului președinte.

Citește și: Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Ce mare doamnă a fost!”

Citește și:Tiffany Trump, fiica cea mică a lui Donald Trump, s-a căsătorit cu Michael Boulos: „O zi magică”

Citește și:Fiul lui Donald Trump și al Melaniei și-a depășit tatăl în înălțime. La doar 14 ani, Barron are peste 1,90 m

Citește și:Trecutul neștiut al Melaniei Trump: în tinerețe, avea toți bogătașii la picioare! Care era secretul Primei Doamne a Americii

Sora lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a lui Donald Trump, a fost găsită decedată în locuința sa din Manhattan. Maryanne avea 86 de ani, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Sursele ABC News au declarat că Maryanne Trump Barry a fost găsită decedată pe data de 13 noiembrie, iar medici legiști nu au stabilit care este cauza morții, însă ipoteza unei crime nu intră în calcul.

Purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump a refuzat să ofere declarații,dar fiul fostului președintele al Americii a confirmat decesului mătușii sale. „Este o zi grea pentru mine și pentru familia mea, sunt foarte aproape, mai ales cu nepotul ei, și este o zi, dar în această etapă a vieții noastre, este doar o altă zi', a spus Trump Jr.

Maryanne Trump Barry s-a retras din carieră în anul 2019

Sora mai mare a lui Donald Trump s-a retras din cariera de succes în anul 2019. Deși vârsta a fost un factor care a determinat-o să ia această decizie, se pare că Maryanne a fost investigată pentru că ar fi comis fraudă fiscală. La acea vreme, New York Timesc susținea că Donald Trump și frații săi ar fi încercat să folosească metode fiscale pentru a-și mări moștenirea, iar din acest demers, Maryanne Trump ar fi obținut un milion de dolari. După ce s-a pensionat, ancheta s-a închis și a reușit să obțină o pensioe care să reprezinte salariul său pe un an.

Avocatul acesteia a negat toate acuzațiile care i s-au adus la acea vreme lui Maryanne Trump Barry. În trecut, Maryanne l-a criticat dur pe fratele ei, Donald Trump, atunci președinte, despre care a spus că este „crud”, „mincinos” și „lipsit de principii”. Înregistrările secrete au fost făcute publice în 2020 de către Washington Post, care a obținut extrasele audio de la Mary Trump, autoarea unei cărți despre președinte. Maryanne Trump Barry a criticat moul în care fratele ei s-a comportat în calitate de președinte. „Postările lui de twitter blestemate şi minciunile, Dumnezeule!”, a spus ea, potrivit adevărul. ro.

Donald Trump, favorit pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale, și-a pierdut frații Fred și Robert în 1981 și 2020. De asemenea, prima sa soție, Ivana Trump, a decedat anul trecut. Fostul președintele al SUA mai are o singură soră care trăiește, Elizabeth Trump Gray, în vârstă de 81 de ani.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton