Sora lui Meghan Markle nu e dorită la nuntă? Care este motivul

 Oana Pantazi
.

Dacă, în mare, lista invitaților la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle, ce va avea loc în luna mai, este aproape gata, iată că a apărut și o listă a… nedoriților la eveniment, iar în capul ei se află chiar Samantha, sora lui Meghan Markle! Soră vitregă, ce-i drept…

Meghan Markle are o soră vitregă, cu 15 ani mai mare decât ea.

Meghan Markle are o soră vitregă, cu 15 ani mai mare decât ea.

Nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry a intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile, ca atare lista invitaților este aproape finalizată. Se pare însă că aceasta va conține și câteva surprize – una dintre ele fiind prezența a două foste iubite de-ale Prințului Harry la eveniment, dar și absența surorii vitrege a lui Meghan. Culmea este că cel care a venit cu sugestia de a o exclude pe Samantha Markle de pe lista invitaților este chiar fostul soț al acesteia, Scott Rasmussen!

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle

Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle

Rasmussen a povestit pentru publicația Mirror că Samantha este mult prea dornică de faimă, iar acesta este motivul pentru care sora vitregă a lui Meghan a exagerat când a povestit despre relația apropiată dintre ele două. „Samantha inventează când spune că au fost apropiate', a declarat fostul pușcaș marin, și nu puține sunt sursele care-i confirmă spusele.

Meghan și Harry au fost sfătuiți să nu o invite pe Samantha, sora vitregă a lui Meg, la nunta lor...

Meghan și Harry au fost sfătuiți să nu o invite pe Samantha, sora vitregă a lui Meg, la nunta lor…

Evident, Samantha a dat interviuri în care a vorbit despre copilăria lor comună. Conform publicației Sun, aceasta a afirmat că ea este cea care a crescut-o pe Meghan timp de 12 ani, pe când erau în California. De asemenea, Samatha a declarat că are de gând să publice o carte, ce se va numi Jurnalul surorii insistente a Prințesei și unde o să dezvăluie viața lor împreună. Fostul ei soț, Scott, a ținut să sublinieze ulterior că Samantha e cu adevărat insistentă și că „a făcut din căsnicia noastră un adevărat iad'.

Cei care le cunosc pe Meghan și pe Samantha confirmă și ei spusele lui Scott, cu atât mai mult cu cât Samantha și Meghan au fost crescute separat, iar între cele două surori este o diferență de 15 ani! Conform fostului soț al Samanthei, motivul pentru care aceasta acționează așa este gelozia, faptul că ea consideră că Meghan trăiește o viață pe care ar fi putut să o aibă ea… Ca atare, este foarte posibil ca Meghan să nu-și invite sora ahtiată după succes și după atenție la nuntă, fiindcă nu este exclus să îi mai furnizeze un subiect de carte sau de scandal, iar familia regală nu ar fi foarte încântată de asta.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton