Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă războiul cu impresarul Doru Gușman: „Nu mă las până nu recuperez tot din casa lui Gușman, unde Petrică a locuit în ultima parte a vieții" / Au trecut aproape trei ani de la moartea artistului

.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă războiul cu Doru Gușman, cel care i-a fost impresar și prieten marelui artist. Maria Tărchilă vrea să completeze muzeul pe care l-a deschis în memoria fratelui ei cu bunurile solistului, care au rămas în casa lui Doru Gușman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cei doi nu au reușit să se înțeleagă, așa că femeia l-a dat în judecată și e decisă să nu lase lucrurile așa. Maria Tărchilă are o relație apropiată cu cea care i-a fost soție lui Petrică Mîțu Stoian. Chiar dacă au fost despărțiți de un divorț, apoi de moarte, Carmen a rămas aproape de familia artistului și chiar s-a ocupat de festivalul organizat în memoria lui.

mitu-stoian-si-impresarulmitu-stoian-si-impresarul

Sora lui Mîțu Stoian se ceartă în continuare cu impresarul Doru Gușman

Sora lui Petrică Mîțu Stoian luptă să recupereze lucrurile care i-au aparținut solistului și care au rămas în casa lui Doru Gușman, unde a stat și el înainte de moarte.

„L-am dat în judecată, însă nu s-a mai întâmplat nimic cu procesul. S-a dat neînceperea urmării penale. L-am dat din nou în judecată, nu-l las, mă duc cu el și pe penal și pe civil! Trebuie să îmi dea lucrurile lui Petrică, diplomele, trofeele, a zis că nu-mi dă nimic. Nu mă las până nu recuperez tot din casa lui Doru Gușman, unde Petrică a locuit în ultima parte a vieții. Doru e tare răutăcios!', a mărturisit Maria Tărchilă, pentru Click!

Lucrurile lui Petrică Mîțu Stoian au ajuns la muzeu

La trei ani de la moarte, Petrică Mîțu Stoian are muzeu în casa părintească. Cei care i-au ascultat muzica pot găsi aici costumele lui populare, poze cu el și cei care i-au fost părinți, amintiri.

„Muzeul încă nu e deschis și nu va fi cu bilet de intrare, nu facem noi muzeu pe bani! Acolo este tot timpul cineva, o nepoată, era frumos să avem toate lucrurile lui. O să promovăm muzeul cu un filmuleț video, la trei ani de la decesul lui Petrică, să știe lumea, să vină să viziteze. Se poate vizita toată casa, nu e restricționat. Acolo sunt expuse costumele populare, lucrurile lui, poze din copilărie, cu părinții. Trece timpul, dar nu o să-l uităm toată viața, cât trăim pe pământ, nici eu și nici sora mea', a mai spus Maria Tărchilă.

Sora lui Mîțu Stoian, apropiată de fosta cumnată

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a rămas în relații bune cu fosta ei cumnată, care îi e de un real ajutor.

„Fosta soție a lui Petrică, fosta mea cumnată, Carmen, e bine, s-a ocupat și ea de festival, ea lucrează la Doina Gorjului, îi face și parastas. E tare cumsecade, ne vizităm, vine la noi, la Arad, ea locuiește în Târgu-Jiu. Acolo am făcut Festivalul „Petrică Mîțu Stoian' pentru că fratele meu acolo s-a lansat ca artist!', precizează Maria Tărchilă.

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam”. De la ce a pornit incidentul

Citește și: Alina Laufer susține că „rutina” e secretul mariajului de 10 ani cu Ilan Laufer: „Cheia pentru o căsnicie fericită e să nu ai timp. Să nu ai timp să te cerți, să nu ai timp să despici firul în 14. La noi…” Dezvăluiri despre începuturile relației lor, când abia divorțase de Jorge / EXCLUSIV

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Adrianei Antoni de când a redus consumul de carne și zahăr: „Viața noastră e pe drumuri, dar eu măcar am control la mine acasă”. Ce sfat le dă artista celor care vor să-i ia exemplul

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Citește și: Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să…'

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă procesul cu clinica unde artistul a făcut terapie

Maria Tărchilă este însă în proces și cu clinica unde Petrică a făcut terapie în camera hiperbară, care i-a adus sfârșitul.

„După autopsie, plămânii lui Petrică erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică', spunea Maria, imediat după decesul fratelui ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton