Sora Ronei Hartner, acuzații dure la adresa lui Rocco Sedano, după înmormântare: "A zis că vrea să fie alături de fiica lui, dar scopul lui este să o îndepărteze de familie"

 Dumba Gabriela
.

Rona Hartner a fost înmormântată astăzi, chiar de Ziua Națională a României pe care o iubea atât de mult. Rocco Sedano, primul soț al artistei și tatăl fiicei sale, a fost prezent astăzi la înmormântarea Ronei, deși nu a mai păstrat legătura cu aceasta după divorț. Rinda, sora Ronei Hartner, consideră că Rocco Sedano plănuiește să o îndepărteze pe nepoata ei, Rita Sumayla, de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner a murit pe data de 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, după o lungă suferință și luptă cu cancerul. Deși se credea că a învins boala, datorită unui tratament revoluționar, metastazele de la creier s-au răspândit cu o așa repeziciune încât medicii din Franța nu au mai putut să o salveze pe Rona Hartner. Artista și-a dorit să fie înmormântată în România.

370259597_716866500069638_7377399007514302209_n-1370259597_716866500069638_7377399007514302209_n-1

Sora Ronei Hartner crede că Rocco Sedano vrea să o îndepărteze pe nepoata ei de familie

În anul 2007, Rona Hartner l-a întâlnit pe Rocco Sedano, cel care urma să îi devină soț și tată al fiicei sale în prima lună a următorului an. În ianuarie 2009, la un an de la nașterea fiicei lor, Rita Sumalya, cei doi soți au decis să divorțeze din cauza geloziei exagerate a dansatorului argentinian. De asemenea, el a refuzat să se căsătorească religios cu artista, ceea ce a fost un motiv de neînțelegere între ei.

Rona și Rocco nu au mai avut o relație bună după divorț, însă bărbatul și-a dorit să o conducă pe ultimul drum pe mama fiicei sale. Sora Ronei Hartner crede că acesta urmărește să o îndepărteze pe nepoata ei de familie.

„A fost o slujbă frumoasă. Rona a dorit să i se dea slujbe… Da, a fost și Rocco la înmormântare. A stat în spate. Fata a stat cu mine și apoi a apărut tatăl ei. Am vorbit cu el și l-am întrebat ce face aici. A zis că vrea să-i fie alături fetei lui.

Citește și: De ce Rona Hartner a fost botezată în secret și ce religie avea regretata actriță: „Când treci printr-un cancer, contează foarte mult credința

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci

Dar scopul lui este să o îndepărteze de familie. O să mergem la masă împreună! Din respect pentru Rona nu vreau să fac discuții… Noi plecăm din țară mâine seară către Franța. Sumayla rămâne în Franța cu mama mea și cu fratele meu', a declarat Rinda Hartner pentru click.ro.

Mesajul emoționant scris de fiica și mama Ronei Hartner pe coroana de flori depusă la mormânt

La doar 15 ani, Rita Sumayla și-a pierdut mama. Îngenuncheată de durere, adolescenta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a stat tot timpul la căpătâiul mamei sale, susținută de tatăl ei și de bunică.

Mesaje emoționante din partea familiei au fost scrise pe coroanele de flori care au fost așezate pe locul unde se odihnește Rona Hartner.  

„Dormi în pace, surioara noastră dragă. Rinda și Reon’, au scris frații artistei pe una dintre coroanele de flori, în timp ce mama și fiica artistei au scris și ele un mesaj plin de durere: „Îngerul nostru, drum lin între îngeri. Mama și fiica’. „Rona, nu te vom uita niciodată’ au scris și nepoții artistei, pe o altă coroană de flori depusă la mormânt.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton