Sorana Cîrstea explică postarea din cauza căreia a ajuns într-un scandal de propoții: "Mesajul a fost unul pozitiv. Am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și..."

 Dumba Gabriela
.

Sorana Cîrstea a revenit cu explicații despre postarea de zilele trecute, care a stârnit furie pe internet. Sorana Cîrstea a fost acuzată de transfobie după ce a distribuit duminică un mesaj pe contul ei de Instagram, iar sportiva care s-a calificat ieri în turul 2 la Wimbledon a explicat acum ce a vrut de fapt să transmită. „A fost un mesaj pozitiv”, dă asigurări Sorana Cîrstea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După calificarea în turul doi de la Wimbledon, Sorana Cîrstea a precizat că a postat textul după ce a fost impresionată de atmosfera și de clasa spectatorilor prezenți la Grand Slamul londonez și nu s-a dorit a fi o critică la adresa cuiva, ci un mesaj pozitiv.

31117694_2083137105035893_6674691109951882314_n31117694_2083137105035893_6674691109951882314_n

Mesajul din spatele postării făcute de Sorana Cîrstea pe Instagram

Întrebată și despre mesajul postat zilele trecute pe rețelele de socializare, care a creat o adevărată furtună printre internauți, Sorana a spus că ideea din spatele acelei postări a fost una pozitivă.

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți', a fost mesajul distribuit de Cîrstea pe Instastory.

Sportiva a menționat că a fost impresionată, după sosirea la Wimbledon, de eleganța și clasa spectatorilor și de frumusețea acestei competiții, care i-au dat o stare foarte bună.

„A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a spus Sorana Cîrstea.

Citește și: De ce îl enervează Cristina Ciobănașu pe iubitul ei: „De fiecare dată când îi spun că sunt gata să ieșim din casă…'

Citește și: Dana Roba nu a intrat în camera în care a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu: „Dorm în living’. Locuiește împreună cu fiicele ei

Citește și: „Nu mi-a venit să cred, am avut o criză'. De ce s-au despărțit Alexandra Stan și Bogdan Stăruială de la Insula iubirii, după o relație de 4 ani

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept

Cum a fost susținută Sorana Cîrstea de iubitul ei, Ion Ion Țiriac

La câteva ore după ce a izbucnit scandalul în online, Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei, a reacționat dur, luându-i apărarea sportivei. „2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că mă puteți lăuda pentru curajul meu incredibil!', a transmis iubitul Soranei Cîrstea, la Insta Story. Un mesaj de susținere, dar ușor ironic.

Cum a reacționat Ilie Năstase, după ce Sorana Cîrstea a fost atacată în online

Sorana Cîrstea a fost pusă la zid pe rețelele de socializare după ce a postat, pe Instagram, mesajul catalogat de unii oameni drept unul îndreptat împotriva minorităților sexuale.

Ilie Năstase a ținut să îi ia apărarea sportivei din Târgoviște, dar în acest demers a făcut unele declarații care ar putea să îl facă pe el acum ținta atacurilor de pe rețelele de socializare.

„A fost certată din România doar. Sorana Cîrstea e musculoasă și…? Uitați-vă la Serena Williams. Sorana ce nu are, nu are corp de femeie? Aoleo, nu știam asta (n.r. despre acele critici primite de Sorana Cîrstea), nu știu. Normal că sunt și comentarii pro și contra. Dar comentariile contra sunt din România mai mult, vă spun eu.

(n.r. Întrebat de Marius Tucă la ce categorie se înscrie el) Eu sunt la ăia mai grași… Nu la ăia care sunt pe invers. Până la urmă tot nu m-am oprit. Știi cum e, niciodată două fără trei, la mine e niciodată două fără cinci. Poate a greșit fata, dar e un comentariu, iar noi acum ne dăm cu capul de toți pereții ce a zis Sorana Cîrstea.

Ce a spus greșit, că nu văd? Dar de ce nimeni sau foarte puțini oameni fac comentarii la performanțele acestei fete, care sunt importante? Poate că acum este cea mai bună jucătoare din România. Am înnebunit cu toții! Majoritatea nu o apreciază', a spus Ilie Năstase, la ProSport Live.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton