„Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat și ce s-a petrecut în...”. Sorana Darclee, acuzații către Irina Nicolae, după ce trupa A.S.I.A s-a reunit fără ea

 Radulescu Ruxandra
.

Sorana Darclee, acuzații către Irina Nicolae, după ce trupa A.S.I.A s-a reunit fără ea. Conflictul dintre membrele trupei A.S.I.A și fosta lor colegă, Irina Nicolae, continuă, cu acuzații surprinzătoare. Sorana Darclee i-a adresat Irinei un mesaj, prin intermediul social-media, în care o îndeamnă pe fosta colegă să spună adevăratul motiv pentru care a plecat din trupă. Sorana i-a reproșat Irinei că nu a dorit să participe la concertul organizat de Ianna, acum ceva vreme, unde s-a decis reuniunea trupei A.S.I.A.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sorana Darclee, acuzații către Irina Nicolae, după ce trupa A.S.I.A s-a reunit fără ea. Trupa A.S.I.A. se reunește în primăvara aceasta, pe 6 martie, în cadrul unui concert aniversar ce va marca 25 de ani de la fondarea trupei. Trupa care s-a înființat în anul 1999 se va reuni, însă fără Irina Nicolae, una dintre cele mai vechi membre. După ce Irina le-a reproșat fostelor colege că nu a fost invitată, Sorana i-a răspuns cu noi acuzații. Sorana Darclee a afirmat recent pe Instagram că Irina Nicolae nu și-a dorit niciodată ca trupa să-și reia activitatea și că a refuzat să participe la concertul organizat de Iana, anul trecut alături de colegele de la A.S.I.A.

a-s-i-a-6-819×1024-1a-s-i-a-6-819×1024-1

Sorana Darclee, acuzații către Irina Nicolae, după ce trupa A.S.I.A s-a reunit fără ea

Sorana Darclee a reacționat foarte dur față de afirmațiile Irinei Nicolae, care a fost supărată că fostele colege nu au contactat-o pentru concertul aniversar al trupei. Sorana i-a transmis un vehement Irinei, în care îi spune că nu este fondatoarea trupei și o îndeamnă să spună adevăratul motiv pentru care a renunțat la proiectul A.S.I.A.

Citește și: Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „A ales să plece și a fost înlocuită…'

Citește și: „Mi se pare degradant și înjositor’. Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Artista a răbufnit

„Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe!
Ne întrebăm toți ce anume urmărești? Să o înlăturăm pe Iana care ne-a reunit și a fost colega noastră în ultimii 3 ani de activitate.

Când s-a decis reuniunea trupei A.S.I.A, fără Irina Nicolae

Sorana Darclee a explicat că Irina Nicolae nu ar fi vrut să urce pe scenă la concertul organizat de Iana deoarece ar fi fost deranjată de prezența acesteia. Sorana a menționat că în cadrul acelui eveniment fostele membre ale trupei A.S.I.A au decis să se reunească în formula respectivă, adică fără Irina.

Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă', au transmis fetele din trupă, pe pagina de Instagram.

Sorana Darclee, despre noua formulă: „Noi ne suntem surori”

Sorana a clarificat cum au decis să reînființeze trupa A.S.I.A alături de Ianna.

„În ultima perioadă s-au iscat tot felul de supoziții și păreri. Fiecare om are dreptul la o părere, zic totuși că e mai bine să ne formăm păreri în cunoștință de cauză. Trupa A.S.I.A. a ales discreția chiar și la conferința de presă și ne-am focusat atenția asupra revenirii acestei trupe pe piața muzicală. Cu Iana Novac a fost formula care a continuat încă 3 ani după ultima schimbare.

Toate fetele au fost și sunt pentru totdeauna parte din trupa A.S.I.A. Dar A.S.I.A. continuă! După 15 ani de pauză și 25 ani de la fondarea trupei (mai exact 24 ani ) ne-am reunit în formula aceasta, pe care o iubim, cu Iana Novac. Noi ne suntem surori. Nu avem nimic de demonstrat una în fața celeilalte. Ne știm toate poveștile și secretele pentru că avem încredere una în cealaltă. Știm să ne apărăm, să ne ajutăm și să ne iubim', a scris Sorana pe rețelele de socializare.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton