Sorana Darclee e în doliu: „Mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții"

 Tudorache Simona
.

Sorana Darclee trece prin momente cumplite. Componenta trupei A.S.I.A și-a pierdut mama. Artista avea o relație specială cu cea care i-a dat viață și care a sprijinit-o întotdeauna în carieră.

Sorana Darclee mărturisește că după ce și-a pierdut mama și a înmormântat-o a mers la repetiții. Solista a ales astfel să lase în urmă tragedia care i-a marcat viața. În urmă cu câțiva ani, vedeta și-a pierdut și tatăl. Sorana Darclee nu a mai fost în ultima vreme activă pe rețelele de socializare, semn că trecea printr-o perioadă ceva mai complicată. Artista s-a luptat în urmă cu câțiva ani și cu depresia, dar a reușit să învingă perioada complicată prin care trecea.

Sorana Darclee de la A.S.I.A și-a pierdut mama

„Ieri mi-am înmormântat mama, iar după am mers la repetiții. Prin artă mi-am găsit întotdeauna vindecare și lumină. Creația este ce ne-a dat Dumnezeu mai frumos, darul suprem prin care să ne hrănim spiritul', a fost mesajul transmis de Sorana Darclee, pe pagina sa de Instagram.

Solista a primit mai multe lovituri de la viață, dar a reușit să câștige bătălia cu fiecare. Pierderea tatălui și divorțul au trimis-o, la un moment dat, în ghearele depresiei. Sorana Darclee a încercat să ascundă acest episod de toți cei dragi și să continue să zâmbească în poze. S-a luptat cu acest coșmar o vreme, nu mai avea speranță și nici aceeași poftă de viață, dar într-o zi a reușit să iasă la liman.

„Eram fix în mijlocul depresiei şi încă nu conştientizam că sufăr de depresie”

„Eram fix în mijlocul depresiei şi încă nu conştientizam că sufăr de depresie. Şi da, am spus că mi-e dragă, pentru că este locul din care am învăţat mare parte din ce ştiu astăzi. Şi dacă nu ma loveam atât de tare atunci…nu evoluam. Mă zbăteam atat de tare să fac chestii…nimic nu-mi ieșea. Mă ambiţionam în tot felul de direcţii greşite care îmi mâncau energia, dar şi ultima fărâmă de speranţă. Eram singură în toată agonia mea si ştiam că acele puţine persoane care mă iubeau nespus nu aveau cum să mă ajute. Dar în poze zâmbeam. Le zâmbeam tuturor. Jucam fericirea, de minune. În poza asta, cu ochii sticloşi şi zâmbet delicat, sufeream cel mai tare. Poţi să citești asta pe chipul meu? Nu prea, aşa-i?  Vezi ce bine se ascunde? Uite-te atent la prietenii tăi, la familia ta, de la cei mai tineri, până la cei mai în vârstă. Nu-i lăsa să se lupte singuri', a scris Sorana, pe un cont de socializare, la un moment dat.

Și ca și cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, de curând a mai primit o încercare de la viață. Sorana Darclee de la A.S.I.A a fost diagnosticată și cu ADHD. Solista a descoperit că, de pe vremea copilăriei, suferă de o boală pe care medicii i-au descoperit-o abia acum, la maturitate. Vedeta s-a confruntat dintotdeauna cu insomnii și avea dificultăți de concentrare.

sorana-178sorana-178

Citește și: Mircea Eremia s-a despărțit de iubita lui, Denisa, după ce s-au mutat împreună: „Nu îmi voi nega niciodată sentimentele pentru ea”

Citește și: Marcel Pavel, cu emoție despre Laura Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: „Melodiile ei sunt cântate în toate concursurile muzicale din România”

Citește și: Iulia Albu și Mike spun că nu se certau înainte de America Express: „E o experiență nouă, am bătut și Cartea Recordurilor'. Care sunt punctele tari și slabe ale relației lor

Citește și: Cum arată casa Andreei Raicu din centrul Capitalei. E o vilă imensă, cu terasă și mobilier din catifea

Sorana Darclee suferă de ADHD

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Sorana Darclee de la A.S.I.A a dezvăluit că s-a confruntat dintotdeauna cu anumite probleme de concentrare și cu insomnie. După o vizită la un medic specialist, vedeta a aflat că suferă de ADHD. Sorana a explicat cum se manifesta la ea sindromul deficitului de atenție.

„Sufăr de insomnie cronică încă de la 7 ani. E un deficit de atenție. Doctorii le-au zis că am foarte multă energie și eu făceam înot de performanță, și tenis de performanță. Suntem pe foarte repede înainte… Și creierulAșa funcționăm noi. E în funcție de cât de interesați devenim. În copilărie e mai complicat, pentru că nu reușim să ne gestionăm emoțiile.

ADHD-ul e clasat în trei categorii: ADD, care e lipsa de atenție, ADHD, care e cu impulsivitate și agresivitate, iar a treia categorie le are pe amândouă. Există și o componentă genetică. Trebuie mers și testat, pentru că ADHD-ul poate să vină și cu alte situații, cum ar fi tulburarea obsesiv-compulsivă. Poate să vină cu autism, mai mult sau mai puțin. Dacă sesizezi copilul că e marginalizat la școală sau la grădiniță, ar fi bine și tu ca părinte să mergi să te testezi’, a declarat Sorana Darclee, la PRO TV.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton