Sorana Darclee de la A.S.I.A se iubește cu cel mai bun prieten din liceu. S-au reîntâlnit după 20 de ani și vor să facă nuntă și copii: „Nu o să fie aici, o tulesc din țară”

.

Sorana Darclee de la A.S.I.A se iubește cu cel mai bun prieten din liceu. Sorana Darclee Mohamad, una dintre membrele trupei A.S.I.A, o duce execelent, atât în plan profesional, cât și personal. Vedeta este fericită de reuniunea că va face din nou muzică alături de fostele colege. Sentimental vorbind are un nou iubit, ce o susține constant și alături de care plănuiește își dorește să devină mamă. Sorana a oferit detalii despre întemeierea unei familii, dar și despre planurile de nuntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sorana Darclee de la A.S.I.A se iubește cu cel mai bun prieten din liceu. Sorana Darclee Mohamad, 39 de ani, membra trupei A.S.I.A, trece printr-o perioadă foarte prielnică. Vedeta a urcat din nou pe scenă alături de fostele colegele de trupă, iar în plan amoros, și-a găsit jumătatea după 20 de ani. Sorana a fost căsătorită în trecut, însă din păcate mariajul s-a sfârșit în divorț. De această dată, cântăreața este convinsă că a găsit bărbatul ideal, cei doi fiind legați de o prietenie ce durează de 26 de ani, adică din perioada copilărie. Sorana are de gând să devină mămică și nu exclude o nuntă în viitorul apropiat.

img-31img-31

Sorana Darclee de la A.S.I.A se iubește cu cel mai bun prieten din liceu

Sorana Darclee Mohamad și-a găsit sufletul pereche. Cântăreața din trupa A.S.I.A a fost implicată într-o căsnicie, care a eșuat până la urmă. Din fericire, Sorana și-a găsit liniștea în brațele unui prieten din copilărie, cei doi cunoscându-se de 26 de ani. Acum, Sorana susține că se gândește mai serios ca niciodată să devină mamă.

Citește și: Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „A ales să plece și a fost înlocuită…”

Citește și: Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A., a suferit de depresie. Ce i-a provocat boala: „Nu a fost un efect al divorțului'

'Până acum am fost foarte speriată de acest gând al conceperii unui copil. Cred că nu consideram că este acel lucru potrivit pe care eu îl gândesc când îmi fuge mintea la familie. Acum, pentru că nu mai sunt frici, pentru că nici nu mai cunosc acest termen. Îmi este atât de străin. Da, îmi doresc foarte tare un copil.

Îți dai seama cât de tare ar fi să urc pe scenă și să fim aproape cinci (n.r. râde). Această surpriză îmi doresc să le-o fac și fetelor, să le anunț că vom fi pe scenă aproape cinci', a spus vedet, pentru Fanatik.

S-au reîntâlnit după 20 de ani și vor să facă nuntă și copii

Sorana a vorbit și despre nunta cu actualul iubit. Cei doi se cunosc din copilărie, iar când drumurile lor s-au intersectat 20 de ani mai târziu, și-au dat seama că sunt meniți să fie împreună. Sorana Darclee a mărturisit că și-ar dori să se căsătorească cu actualul iubit, însă a menționat că evenimentul va avea loc în străinătate. Vedeta a menționat că nu au stabilit o dată anume.

Partenerul meu este foarte implicat. Este jumătatea mea, sunt coasta lui, eu așa zic! Este omul vieții mele. Vieților mele'. Eu știu și despre nuntă, dar o să vedeți. Este o parte atât de intimă din viața mea și atât de frumoasă, atât de a mea… că nu vreau să intre nimeni. Când se va întâmpla, voi anunța, dar într-un mod foarte natural. Nu o să fac un eveniment din asta. Nu o să fie aici, o tulesc din țară. Nu mai este vorba despre petrecere, este doar vorba despre omul vieților mele, atât', a menționat Sorana Darclee, pentru sursa citată.

Cum s-a derulat povestea de iubire dintre Sorana și actualul iubit

Sorana Darclee trăiește o poveste de iubire demnă de un film de Hollywood, după un mariaj eșuat, a realizat că marea ei iubire era chiar bunul ei prieten din școala generală. Cei doi s-au reîntâlnit după 20 de ani, iar chimia și emoțiile au fost extrem de puternice. Cei doi formează un cuplul solid, iar Sorana este încântată că iubitul ei o susține în tot ceea ce face.

'Partenerul meu de viață este prietenul meu de 26 de ani. Noi am fost colegi de generală și de liceu. În momentul în care A.S.I.A s-a înființat, el a fost acolo lângă mine și m-a susținut în acele momente la școală, pentru că era foarte greu. După foarte mulți ani am ajuns să fim și parteneri de viață. Că noi ne-am reîntâlnit după 20 de ani, că a început relația noastră exact ca atunci, înainte să fie și A.S.I.A.„, a mai adăugat Sorana pentru aceeași publicație.

FOTO: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton