„Noi am fost crescuți de generații de femei care au înțeles că sacrificul este dovada supremă de iubire. Eu nu sunt de acord cu asta". Sore refuză să se mai sacrifice pentru o relație care nu merge

 Tudorache Simona
.

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței ei atunci când a înțeles că relația nu mai merge. Artista nu crede că trebuie să râmâi blocată într-o poveste în care nu te mai regăsești, doar de dragul copilului. Dacă mamele și bunicile noastre au făcut asta, s-au sacrificat, artista crede astăzi că lucrurile s-au schimbat și că o mamă fericită va avea întotdeauna lângă ea un copil fericit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sore are un nou iubit și de curând a băfat alături de el o vacanță în Italia. Cei doi nu au făcut economie de gesturi tandre și au ținut să demonstreze ce relație frumoasă au și cum evoluează lucrurile între ei.

sore-70sore-70

Sore refuză să se mai sacrifice pentru o relație care nu merge

Sore nu crede că trebuie să te sacrifici de dragul copilului tău, ci îl poți ajuta să se adapteze la ce trăiești tu. „Noi am fost crescuți de generații de femei care au înțeles că sacrificul este dovada supremă de iubire, ceea ce da, pe o parte, și noi ne sacrificăm niște proiecte, timpul cu soțul, pentru copii, dar nu în totalitate. Ori, generațiile de femei din urma noastră au înțeles că sacrificiul total e soluția, ceea ce eu nu sunt de acord cu asta. Am văzut și pe pielea mea, pentru că în momentul în care eu am fost fericită, am văzut cum și copilul meu este fericit și cât e de ok cu schimbarea.

Copii se adaptează foarte bine și foarte ușor, iar dacă exemplul lor este iubirea, în toate formele ei, nu au cum să nu evolueze frumos', a povestit Sore în podcastul Giuliei Anghelescu.

Sore: „Eu sunt pregătită, dar, din păcate pentru foarte multe persoane, eu știu foarte bine ce vreau

Artista știe ce vrea acum lângă ea și nu își dorește să mai experimenteze. Experiența ei poate fi, însă, o problemă pentru ceilalți.

„Eu sunt pregătită, dar, din păcate pentru foarte multe persoane, eu știu foarte bine ce vreau. E nasol când începi să știi ce vrei, că dintr-o listă foarte mare de posibilități, lista se îngustează. Nu consider că mai sunt la vârsta la care aș putea să experimentez', a spus Sore într-un alt interviu.

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu fata și băiatul soției sale, Medana: „Cel mai mare regret al meu e faptul că nu este ea mama copiilor mei. M-au acceptat, ne-a lăsat cu gura căscată…' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani a strâns Irinel Columbeanu la nunta cu Monica Gabor și ce a făcut cu darul de nuntă: „Am fost la Constanța și…” / E vorba de sute de mii de euro

Citește și: Însărcinată a doua oară, Daniela Crudu a fost internată în spital două săptămâni cu fiica cea mică: „A fost foarte greu, de atunci am prins frică”

Citește și: Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă”

Sore a plecat cu noul iubit în Italia, în vacanță

Sore a postat prima imagine cu noul iubit. Sătulă până peste cap de speculațiile apărute în presă de când a anunțat separarea de Mircea Julean, cântăreața a decis să spulbere misterul în privința vieții sale amoroase. Artista și-a oficializat, recent, relația cu actualul ei partener de viață, postând o imagine de cuplu din vacanța în Italia.

Acum aproximativ doi ani, cântăreața a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că ea și tatăl fiicei sale, Mircea Julean, s-au despărțit.

De atunci, oamenii s-au întrebat ce se întâmplă în viața ei amoroasă. Unii chiar au „cuplat-o’ cu diferiți bărbați din showbiz, cum ar fi Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, după ce au venit împreună la nunta Ginei Pistol, însă se pare că nu acesta e cel care i-a cucerit inima.

De curând, Sore și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că pleacă într-o binemeritată vacanță în Italia. Însă, se pare că artista nu se bucură singură de această escapadă, ci alături de noul ei iubit. Chiar cântăreața a făcut marea dezvăluire, postând prima imaginea cu ea și actualul ei partener, în timp ce se țineau în brațe, ca doi îndrăgostiți.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton