Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-au despărțit. Au fost împreună la nunta cuplului Gina Pistol - Smiley

 Radulescu Ruxandra
.

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-au despărțit. Răzvan Miheț și Oana Matache au divorțat în luna aprilie a acestui an, după aproape șase ani de mariaj și doi copii împreună. Sora Deliei și-a refăcut viața alături de Radu Siffredi, și părea că Răzvan Miheț și-ar fi găsit alinarea în brațele artistei Sore. Deși Miheț și Sore au fost văzuți împreună la nunta lui Smiley, cuplul s-ar fi destrămat recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-au despărțit. În aprilie, Răzvan Miheț și Oana Matache au semnat actele de divorț, după ce se separaseră oficial, în urmă cu câteva luni. Cei doi au fost căsătoriți aproape șase ani și sunt părinții unei fetițe și a unui băiețel, Jesse și Bogdan. După divorț, Oana Matache a început o nouă relație cu Radu Siffredi. Răzvan Miheț a fost văzut alături de artista Sore, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Sore a recunoscut, ulterior, că între ea și fostul soț al Oanei Matache există ceva mai mult decât o relație de prietenie.

Din nefericire, Răzvan Miheț și Sore și-ar fi spus „Adio”. Iată mai multe detalii despre ruptura dintre cei doi!

sore-mihalache-764394l-600×0-w-9f7aabf4sore-mihalache-764394l-600×0-w-9f7aabf4

Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-au despărțit

Răzvan Miheț și Sore și-au făcut apariția împreună la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, iar ulterior cântăreața a confirmat idila dintre ea și fostul soț al Oanei Matache. Miheț și Sore păreau să se potrivească de minune, mai ales că amândoi trecuseră printr-un divorț și fiecare avea câte o fiică. Mai mult, fosta soacră a lui Răzvan Miheț, Gina Matache, a sprijinit relația dintre Miheț și Sore. Din păcate, toate aceastea nu au fost îndeajuns ca relația dintre cei doi să dureze mai mult de câteva luni.

Potrivit unor surse ale publicației CanCan, Răzvan Miheț și Sore s-au despărțit. Ceva nu a funcționat între fostul soț al Oanei Matache și cântăreață, așa că au decis să o ia pe drumuri separate.

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial: „Rămăsese ultima problemă de rezolvat. Ce decizie au luat la notar în privința copiilor

Ce a declarat Sore despre relația cu Răzvan Miheț

La scurt timp după ce Sore și Răzvan Miheț au fost văzuți împreună la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, cântăreața a făcut primele declarații despre idila cu fostul soț al Oanei Matache.

„Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă', a spus Sore, potrivit Spynews.ro.

Cum a reacționat Gina Matache față de relația lui Răzvan Miheț cu Sore

Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, s-a afișat cu Sore, la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Vestea că Răzvan Miheț s-a afișat public alături de o altă vedetă feminină a ajuns și la urechile Ginei Matache care a aprobat decizia lui Răzvan Miheț, notează CanCan.

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor.

De ce să fie? Eu cu bătrânețea, ele cu tinerețea. Noi ieșim frumos din scenă., mai adăugat mama Oanei și a Deliei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton