Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „De la agonie la extaz. Am trecut prin toate stările...”

 Calin Maria Bianca
.

Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au ținut primele pagini ale ziarelor câteva zile la rând, asta după ce s-a aflat că și-au dat demisia de la Chefi la cuțite, în mod spontan. Nimeni nu se aștepta la un astfel de gest din partea lor, iar fanii emisiunii au lansat numeroase motive și zvonuri, însă Sorin Bontea demonstrează contrariul. Recent, a filmat pentru Antena 1, însă nu la show-ul culinar, ci un interviu despre America Express!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea a impresionat pe toată lumea recent, asta fiindcă după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite, a apărut în continuare la Antena 1. Mai concret, a filmat un interviu exclusiv pentru emisiunea „America Express', sezonul 6 , difuzat pe platforma AntenaPLAY, iar fanii au fost șocați să-l vadă în această postură. Iată însă ce a dezvăluit celebrul bucătar!

bontea-1bontea-1

Citește și: Cu ce s-a ocupat Sorin Bontea înainte de a deveni celebru: „Veneam acasă odată la 7-8 luni. Primii ani au fost foarte grei…”

Citește și: Cu ce se ocupă Sorin Bontea după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite: „Am pornit”. Celebrul chef și-a redescoperit o pasiune

Citește și: Puya și Sișu au răbufnit după ce Dana Marijuana i-a acuzat că nu au plătit-o când a cântat cu ei, în trupa La Familia: „Nu știa să scrie nicio piesă. Ne-am sacrificat ca ea să devină cunoscută”

Citește și: America Express 2 noiembrie – Iulia Albu și Mike, în pericol de eliminare, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă: „Suntem loviți în toate aripile, din toate părțile'

Sorin Bontea a filmat pentru o emisiune de la Antena 1, după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea a plecat de la Chefi la cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, însă fără a se afla prea multe detalii despre demisia lor. Fanii au lansat numeroase speculații și zvonuri, însă producătoarea celebrului show culinar, Mona Segall, susține că la mijloc este vorba de oboseală și nimic altceva. Acum, Sorin Bontea a uimit pe toată lumea, când a filmat, din nou, tot pentru Antena 1, însă de data aceasta totul are legătură cu America Express și experiența lui cu acest show.

„Experiența Asia Express pentru mine cred că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe de viață. Am înțeles că se poate trăi prin lume doar cu un euro pe zi, ceea ce e foarte interesant.

Lumea este foarte bună. Oamenii sunt buni, sunt frumoși, te ajută. Mă uit acum la al șaselea sezon. Nu pot să nu fac comparație. Mă uit la ce probe au ei acum și nu le este ușor deloc. Eu m-am distrat. Eu și Fodor în Asia Express chiar ne-am distrat.

Au fost și momente grele în care îmi venea să plec, dar se schimbă tot de la o zi la alta, de la un minut la altul. Am trecut prin toate stările posibile. De la agonie la extaz. Oboseală multă, lipsa mâncării, toate te afectează', a spus Sorin Bontea în cadrul interviului.

Sorin Bontea despre America Express: „Un moment foarte frumos, plin de emoție'

Sorin Bontea a câștigat finala America Express alături de Răzvan Fodor, fiind o experiență unică pentru el și foarte frumoasă. Ce-i drept, au trecut prin numeroase probe și au făcut față cu brio la numeroase provocări, însă cu toate astea, au rămas în minte cu imaginea când au aflat că sunt câștigători.

Cea mai frumoasă amintire a mea din Asia Express e finala. Am câștigat finala. Un moment foarte frumos, plin de emoție, dar cea mai tare fază a fost când am urcat pe scenă, era gongul acolo și noi stăteam și ne uitam unul la altul și noi nu știam ce să facem.

Așa de chiauni eram. Și oboseala își spunea cuvântul. Alergam de dimineață, era noapte și am rămas așa pur și simplu. Am ajuns acolo și am zis că s-a terminat. Dar în același timp parcă ne-am fi dorit să mai continuăm', a mai declarat Sorin Bontea.

Care sunt echipele lui favorite din noul sezon

Ei bine, pentru că a trăit și el experiența America Express, acum nu poate să nu urmărească noul sezon cu sufletul la gură, știind cât de greu este. Sorin Bontea a declarat că are și câteva echipe favorite, la mijloc fiind vorba despre Romică-Cătălin, Vlad-Giulia și Ionuț-George. Totuși, deși și despre sezonul în care el a participat este de părere că a fost greu, uitându-se la cel din prezent, susține că pericolul este mult mai mare.

„Mă uit acum. Vorbesc toți spaniolă. Mike vorbește spaniolă de zici că e spaniol. Cred că cel mai puțin vorbesc Romică și Cătălin. Noi n-am avut norocul ăsta. Ne mai descurcam în engleză, dar eu și Fodor nici la engleză nu excelam. E diferență mare. În America Latină e avantajul limbii. Dar e mult mai periculos.

La noi, în Taiwan nu aveai niciun stres. Dar mi se pare foarte periculos în Columbia. Pistoale, să te păzească armata, să dormi cu frică. Noi ne-am odihnit în Taiwan. Dar acolo era bariera lingvistică. Autostopul era foarte greu în Taiwan. De dormit cred că noi am dormit mai rău', a povestit Sorin Bontea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton