Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…”. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Sorin Bontea a spus adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Îndrăgitul chef recunoaște că el și colegii lui de la masa juriului se mai și ceartă, dar nu și în viața reală, ci doar în emisiune. Aceștia au revenit la Pro TV, odată cu noul sezon MasterChef, ce va debuta din toamnă, și sunt bucuroși că li s-a alăturat și Gina Pistol, în calitate de prezentatoare. Într-un interviu pentru viva.ro, Sorin Bontea ne-a vorbit și despre familia sa și a recunoscut că el este cel mai cheltuitor acasă, pentru că el este cel care ia frâiele. Fiica lui s-a acomodat la facultatea din Barcelona, dar în vacanțe vine tot în România…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Sorin Bontea ne-a mărturisit, într-un interviu exclusiv pentru viva.ro, că mai ajunge, uneori, la discuții cu colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar nu își poartă ranchiună. După plecarea de la Chefi la cuțite, aceștia vor reveni din toamnă pe micul ecran, în noul sezon MasterChef România, la Pro TV.

5b15b0342fbe1-25b15b0342fbe1-2

Citește și: Rețeta de cremă de zahăr ars a lui chef Sorin Bontea

Citește și: Plăcintă cu varză făcută de chef Sorin Bontea. Rețeta pas cu pas

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…”. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat: „Nu știu când va avea loc. Îl aștept pe fiul nostru să vină din America…' / Trupul neînsuflețit al actriței se află la capela cimitirului Bellu Catolic

Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Chef Sorin Bontea a descoperit pe parcurs că îi place să gătească, iar acum este unul dintre cei mai apreciați Chefi de la noi. A revenit la Pro TV, alături de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, iar Gina Pistol a reîntregit echipa. Sorin Bontea recunoaște că se mai ceartă cu ceilalți jurați, dar nu își poartă niciodată ranchiună.

Ce faceți vara aceasta?

Vara aceasta muncim. Vom filma Masterchef. Ne place să facem asta, facem cu drag și sperăm din tot sufletul să iasă bine.

Acum a venit și Gina și s-a completat echipa…

S-a completat echipa, că bine ziceți… Suntem toți patru. E o chestie frumoasă ce s-a întâmplat. Continuăm ceea ce am întrerupt și sperăm să continuăm bine.

Funcționați foarte bine toți trei…

Da? Asta vă întreb și eu. Dar dacă tot suntem la întrebări… Cum se vede din spatele bancului? Cum ne vedeți pe toți trei? A fost bună întrebarea?

Sorin Bontea recunoaște că se ceartă uneori cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Da. Se vede bine. Au fost echipe, care, în timp, nu mai rezonau…

Să știți că noi ne mai și certăm.

Dar, probabil, vă certați constructiv?

Și da, și nu. Nu știu. Ideea este că facem foarte bine disctincția dintre muncă și viața privată. E ca vorba aceea: ceea ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas. Așa e și la noi. Ce se întâmplă pe platoul de filmări, rămâne între noi, pe platoul de filmare, nu le luăm cu noi acasă.

Deci, nu vă purțați ranchiună. Nu aveți resentimente?

Nu. În niciun caz. Nu avem pentru ce să facem asta.

Sorin Bontea: „Mai cheltuitor în casă sunt eu. Soția mea…'

Dacă ar fi să o luați de la capăt, tot asta ați face?

Dacă aș lua-o de la capăt, aș face același lucru, da. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Chiar îmi place, mă simt bine. Am descoperit asta pe parcurs, dar chiar îmi place.

Când ați câștigat primii bani? Mai țineți minte ce ați făcut cu ei?

Primul meu salariu a fost undeva prin anii 1986, prin toamnă. Dar cred că luam pe vremea aceea 1500 de lei, 1550. Ce am făcut cu banii? Cred că mi-am luat niște haine. Am mai cheltuit pe la pizza. Era o singură pizzerie pe vremea aceea. La 16 ani ce să faci cu banii? Nu făceam mare lucru. Nu știam ce să fac cu ei. Nici acum nu știu.

Cine este mai cheltuitor? Soția?

Mai cheltuitor în casă sunt eu. Soția mea nu a avut nicio treabă, nu a fost genul de om care să spună: 'Hai să face, să dregem…'. Noi suntem oameni obișnuiți. Nimic special, nimic deosebit.

Ce fac copiii lui Sorin Bontea

Copiii ce fac? Băiatul cu pasiunea pentru mașini…

Copiii sunt bine. Băiatul cu pasiunea pentru mașini, pentru muzică, fii-mea pe la facultate la Barcelona.

S-a acomodat?

Cred că da. Dar tot mai bine e acasă.

Deci, vacanțele le petrece acasă?

Da. Vine acasă în vacanțe. Fiica mea a terminat anul ll, va intra în al treilea an la toamnă.

Și ați fost să o vizitați?

Am fost de câteva ori la ea, sigur. Ei acolo trăiesc numai cu jamon și brânză la Barcelona. Și paella, bineînțeles.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton