Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe: „Totul se răsfrânge asupra mea. Nu prea pot să le controlez pe toate...”

 Calin Maria Bianca
.

Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe. Sorin Bontea nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind unul dintre cei mai renumiți bucătari de la noi din țară. Este cunoscut de toată lumea, mai ales de pe micile ecrane, fiind în fiecare sezon jurat în emisiunea culinară, Chefi la cuțite, așa că mulți și-au dorit să-i guste preparatele culinare. Ei bine, după ce a dat rețeta sa de costiță mai multor restaurante, având contract cu ele și explicându-le cum să o facă pas cu pas, s-a ales cu un val de critici din partea fanilor. Se pare că preparatul culinar nu era deloc pe gustul clienților!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe. Nu unul, ci mai mulți fani ai celebrului bucătar s-au plâns de rețeta lui de costiță, astfel că replicile negative au ajuns și la Sorin Bontea. Recent, Chef-ul a oferit o primă reacție și a ținut ă precizeze în primul rând faptul că această rețetă se face în mai multe orașe și nu o prepară personal, ci bucătarii de la restaurantele cu care el colaborează.

bontea1bontea1

Citește și: Rețetă de mazăre cu pui a lui Sorin Bontea

Citește și: Sorin Bontea, mesaj pentru Nina Hariton, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023: „M-a convins să…”

Citește și: Brad Pitt, acuzat de furt și dat în judecată pentru 350 milioane dolari, de compania Angelinei Jolie: „Un copil răsfățat, a irosit milioane de dolari”

Citește și: Drama care i-a marcat viața lui Pepe. Artistul și-a pierdut nepotul într-un accident rutier: „Mi-a apărut în vis…”

Sorin Bontea, reacție după ce a fost criticat de fani pentru rețeta sa de costițe

Sorin Bontea s-a ales cu plângeri din partea clienților care au vrut să guste din fabuloasele sale costițe! „Coasta lui Bontea' este un preparat care poate fi comandat în mai multe orașe ale țării, precum București, Cluj, Timișoara sau Constanța, din diferite restaurante. Celebrul bucătar a oferit rețeta restaurantelor partenere și a filmat tot procesul de gătire, însă se pare că nu i-au fost respectat cerințele, astfel că preparatul nu a ajuns așa cum trebuie și la fel de gustos în fața fanilor săi. Bineînțeles, după ce a citit numeroasele critici, a ieșit în față și cu o explicație!

„Asta e o chestie pe care eu nu prea pot s-o controlez, pentru că este un fel de franciză și… Eu am dat rețetele pe unde trebuia să le dau, exact cum se face, cu video, cu tot, cu tot. Ele se fac în mai multe orașe și acuma totul depinde doar de bucătarul care le face. Aici era treaba firmei respective, mă rog. 

Se fac în Timișoara, se fac în Cluj, se fac în București, Constanța… Nu prea pot să le controlez pe toate. Crezi pe cuvânt bucătarul care le face că le face cum trebuie', este reacția lui Sorin Bontea la criticile primite de la clienți, pentru FANATIK.

Sorin Bontea, pregătit să ia măsuri drastice

Sorin Bontea este la curent cu tot ceea ce se scrie despre renumitele sale costițe, așa că este pregătit să ia o serie de măsuri drastice pentru ca lucrurile să se regleze. Mai mult decât atât, a explicat că deși totul se răsfrânge asupra lui, vina nu este a lui, ci a celor care gătesc preparatul său și nu respectă indicațiile și cerințele. Acum, celebrul bucătar are de gând să rezolve problema, cu scuzele de rigoare pentru cei care nu au fost mulțumiți de 'Coasta lui Bontea'.

„Acuma, eu când am făcut rețetele respective, nu erau oase în coaste… Am citit și eu ce s-a scris. Asta nu mai pot să controlez eu absolut deloc, din păcate. E adevărat că totul se răsfrânge asupra mea.

Eu nu am cum să fac rețetele în același timp și-n București, și-n Timișoara, și-n Craiova, și-n Cluj. Sunt rețetele mele, e adevărat. Am explicat cum ar trebui să fie făcute, dar mna, mi-am ales niște restaurante care le făceau cum trebuie. Asta e problema în bucătăria românească, din păcate. Constanța e foarte greu de păstrat. E vorba și de restaurante, în general, nu doar ce mi se întâmplă mie personal.

N-aș putea să dau în viața mea salată cartofi stricată, e un pic prea mult. Eu mai cer acasă, dar nu pot controla, mai cer să mi se aducă. Mai pun și pe alții. Nu mi s-a întâmplat. Da, au mai fost situații să găsesc prea mult iceberg în tacos, dar sunt niște cantități, niște rețete. Oricum, e clar că s-a întâmplat și nu e în regulă. Eu sper să o reglez oricât de mult se poate', a mai spus Sorin Bontea.

Sorin Bontea: 'Toată lumea mai greșește. Nu e nimeni perfect'

În încheiere, Sorin Bontea a ținut să spună că nimeni nu este perfect și toți greșim la un moment dat, indiferent de domeniul în care lucrăm. De asemenea, a explicat, din nou, că el a creat rețeta, s-a filmat în timp ce o făcea pas cu pas și a dat-o mai departe. Ba mai mult, a precizat că nu a primit niciodată astfel de critici pentru preparatele sale.

„Toată lumea mai greșește, nu este nimeni perfect. Eu nu am primit critici la modul ăsta. Eu am creat rețeta, le-am făcut și video, tot ce trebuia făcut', a concluzionat Sorin Bontea pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Tazz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton