Sorin Bontea s-a lăsat de fumat și s-a îngrășat câteva kilograme: „Înainte ieșeam la țigară și acum nu mai ies… Și ieșeam și ronțăiam ceva, aici e necazul"

.

Sorin Bontea recunoaște că s-a îngrășat după ce s-a lăsat de fumat. Cheful de la MasterChef reușise să scape de câteva kilograme, dar acum simte nevoia să mănânce tot timpul, iar asta nu îl ajută deloc. Sorin Bontea încearcă să bea și mai multă apă, de teamă să nu facă pietre la rinichi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Sorin Bontea nu numai că a schimbat televiziunea la care activa alături de colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar a renunțat și la fumat. Cheful mărturisește că obișnuia să fumeze în jur de două pachete pe zi, iar asta îi dăuna. De când s-a îndepărtat de acest viciu a apărut, însă, o altă problemă. Bontea mănâncă mult mai mult ca înainte.

sori n bontea 32sori n bontea 32

Sorin Bontea s-a îngrășat de când nu mai fumează

Sorin Bontea se teme să nu ajungă la 100 de kilograme după ce a renunțat la țigări, asta pentru că are tendința de a ronțăi ceva pe tot parcursul zilei.

„Nu vreau să mai fac pietre la rinichi. Încerc să beau cât mai multă apă, dar nu prea îmi iese. Îmi e frică să nu mă îngraș, să nu depășesc suta de kile. Fii atent că slăbisem de la 93 la 89, m-am lăsat de fumat. N-am băgat țigară în gură absolut deloc, nu glumesc. A fost nașpa de tot. Și acuma poftesc la țigări. După aceea, cu Bobo, și încă un amic, am început să mă îngraș, am ajuns la 95, am început emisiunea. Timpul pe care îl cheltuiam fumând a trebuit să îl recuperez cu ceva. Înainte ieșeam la țigară și acum nu mai ies… Și ieșeam și ronțăiam ceva, aici e necazul', a declarat Sorin Bontea în podcastul Da, Bravo! de pe YouTube.

Citește și: Anca Țurcașiu îl cunoaște pe iubitul ei de 20 de ani: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit. E prima oară când simt cu adevărat că am alături un bărbat care este atent, grijuliu, care…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a decurs singura discuție dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc, iubita lui Reghecampf: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi de teroare. I-a dat un mesaj…'

Citește și: Cum arată casa lui Catrinel Sandu imediat după ce uraganul Milton a lovit Florida: „Nu vă faceți griji dacă nu răspundem imediat”

Citește și: Terorizată și amenințată, Mădălina Ghenea a apelat la justiție: „Trimite inclusiv mesaje membrilor familiei, prietenilor și colaboratorilor, provocându-mi o stare gravă de anxietate”

Citește și: Lucian Mîndruță, despre momentul când a fost fotografiat alături de altă femeie, acum 14 ani, și acuzat că-și înșală soția: „În povestea asta sunt mai multe persoane implicate, minim trei, patru. Eu am jurat că nu…'

Sorin Bontea fuma două pachete de țigări pe zi

Celebrul bucătar e decis să meargă pe acest drum și să aibă un stil de viață sănătos, chiar dacă nu îi e deloc ușor să stea departe de acest viciu.

„Noi băgam două pachete pe zi. Nu mai bag țigările alea, mai pufăi câte o mizerie, bă, dar mi-e foame încontinuu. Nu mă satur niciodată, e ceva rău', a adăugat Sorin Bontea.


 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton