Ce spune Sorin Bontea despre copiii lui pe care îi expune public foarte rar: ”Sunt buni de însurat, de măritat, mâine-poimâine voi fi bunic...” Fiul lui împlinește 30 de ani, iar fiica lui, 23 / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Sorin Bontea, dezvăluiri înainte de începerea show-ului MasterChef. Celebrul bucătar a vorbit despre emisiunea care se anunță una grandioasă, dar și despre viața lui de familie și cele mai frumoase momente pe care le-a trăit în această vară. Cu emoție în glas, protagonistul nostru ne-a povestit că fiul și fiica lui sunt tocmai buni pentru…căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre MasterChef, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale anului. Îndrăgitul bucătar le promite telespectatorilor că vor avea parte de o mulțime de surprize și abia așteaptă reacția fanilor după prima ediție a emisiunii.

5b15b0342fbe1-25b15b0342fbe1-2

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim…'

Citește și: Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea abia așteaptă să îi vadă pe concurenți la lucru

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

'Avem un șorț de aur. Asta înseamnă că cel care va primi șorțul va merge direct în bucătăria Masterchef…'

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu merg mai departe și se pregătesc să revină pe micul ecran, la PRO TV. Sunt mândri de echipa pe care au creat-o, mai bine zis de parteneriatul care le-a adus audiențe uriașe la TV.  Cei trei au vrut să meargă mai departe cu Gina Pistol, au cerut-o producătorilor și așa s-a întregit echipa.

Sorin Bontea susține că sunt concurenți buni în acest sezon, iar supriza pentru sezonul 9 este 'Șorțul de aur'. Cel care îl va câștiga va merge direct în bucătăria Masterchef.

'Avem concurenți frumoși. Gătesc bine, unii. Unii chiar foarte bine. Alții mai puțin bine, că așa se întâmplă. Vă dați seama, noi îi vedem în audiții, unde aduc o farfurie… Cine știe, poate au exersat-o de 'n' ori acasă. Și surpriza sezonului 9 este 'șorțul de aur'. Avem un șorț de aur. Asta înseamnă că cel care va primi șorțul va merge direct în bucătăria Masterchef. Cred că e o provocare mare pentru cel care va obține șorțul și poate, de ce nu, invidia celorlalți!', a declarat Sorin Bontea, pentru viva.ro.

Sorin Bontea: 'M-am întâlnit cu Florin Dumitrescu în aeroport…'

Sorin Bontea a muncit mult vara aceasta, dar și-a făcut timp și pentru o vacanță în Grecia. I s-a părut amuzant că la întoarcere s-a întâlnit în aeroport cu Florin Dumitrescu.

'Am fost în Grecia în vacanță vara aceasta. M-am întâlnit cu Florin Dumitrescu în aeroport, pe la Halkidiki, pe acolo. Am fost un pic. Dacă e aproape și zburăm repede, ne mobilizăm să plecăm. În rest, filmăm aproape în fiecare zi. Deci, cu asta ne ocupăm timpul acum.', a mai spus Sorin Bontea, pentru viva.ro.

'Familia este bine, fata este în vacanță, băiatul este bine și el. Toată lumea este bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Asta este cel mai important! Mai departe mai vedem noi ce facem. Fata trece în al treilea an de studii, la Barcelona. Cresc copiii. Mă uit la ei și văd cât au azi… Dacă fiul meu merge pe 30, înseamnă că eu am îmbătrânit foarte tare. Fiica mea are 22 de ani, merge pe 23 de ani. Sunt buni de însurat, de măritat, mâine-poimâine voi fi bunic. Cum ar fi? Nici nu mă văd în postura aceasta. Tot am impresia că sunt tânăr, dar nu prea mai sunt. Se simte așa, pe la spate, că nu prea mai sunt tânăr!', a mai declarat Sorin Bontea, pentru viva.ro.

Ce relație au Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu dincolo de platourile de filmare de la MastercChef

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu merg mai departe cu un alt proiect, de această dată la PRO TV. Sunt mândri de echipa pe care au creat-o, mai bine zis de parteneriatul care le-a adus audiențe uriașe pe TV.

„Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi dinastea de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționează’, a dezvăluit Florin Dumitrescu, conform Unica.ro. Ei au cerut-o pe Gina PIstol la emisiune, iar dorința li s-a îndeplinit.

„Destinul a adus-o. Dar da, și noi am cerut-o. Așa s-a întâmplat, a fost sincronizarea perfectă. Și ce m-a emoționat pe mine foarte tare a fost momentul în care am intrat la concurenți. Mă uitam în zare, vedeam concurenții plângând, mă uitam în stângă, vedeam echipa de filmare plângând. Mă uitam în dreapta, o vedeam pe Gina plângând. Am zis „bă, ăsta e un moment’, spune Florin Dumitrescu pentru Cancan.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton