Sorin Brotnei de la Asia Express face fasting ca să se mențină în formă: „Sunt situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare"/ Artistul a fost vegan un an și jumătate

 Tudorache Simona
.

Sorin Brotnei încearcă să facă mișcare zilnic, să aibă o minte limpede și să aibă grijă la alimentație. Fostul component al trupei Akcent are convingerea că toate astea îl ajută să aibă un stil de viață sănătos. Sorin Brotnei obișnuiește să facă fasting de 36- 38 de ore, asta dacă are o perioadă în care nu face sport, lucru care se întâmplă destul de rar, pentru că își începe dimineața cu o alergare prin pădure.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În general, mănâncă odată, maxim de două ori pe zi, niciodată în prima parte a zilei, tot timpul în intervalul 13-16. Dacă timp de un an și jumătate a fost vegan, Sorin Brotnei a decis să includă și proteina animală în alimentație și nu regretă. Nu mănâncă frecvent carne, ci din când în când, pentru că organismul are nevoie și de asta.

sorin brotnei 55sorin brotnei 55

Cum se menține Sorin Brotnei în formă

Sorin Brotnei are convingerea că dacă faci mișcare și ocolești frigiderul poți avea un stil de viață sănătos. Artistul mizează și pe fasting, dar sportul e baza în opinia lui.

„Pentru mine, un stil de viață sănătos înseamnă un echilibru între cele trei: mișcare zilnică, o minte limpede și frigider. Să reușim să avem voință, să ne abținem cât mai mult posibil să mergem la frigider

Nu pot spune că am o regulă de la care nu mă abat niciodată, dar așa cum spuneam anterior, încerc să mențin un echilibru. Desigur, sunt și situații în care nu am timp să fac mișcare și atunci încerc să reglez acest lucru din mâncare, fac fasting chiar și de 36-38 de ore. De asemenea, încerc ori de câte ori am ocazia să fac mișcare, iar pentru mine mișcare înseamnă alergare în pădure, în primul rând, mai apoi sport în casă, de la flotări, abdomene și până la genuflexiuni și etc', spune Sorin Brotnei pentru Csid.ro.

Sorin Brotnei aleargă prin pădure

Dacă într-o vreme mergea frecvent la sală, acum artistul obișnuiește să alerge dimineața prin pădure, apoi să înceapă munca.

„Reușesc să îmbin munca cu mersul la sală destul de ușor. Eu am un program destul de flexibil și slavă Domnului pot să mi-l fac cum vreau. Și atunci dimineața aleg să alerg cam în jur de o oră, alerg prin pădure. După care începe munca care merge mult mai ușor când pornești motoarele de dimineață în natură (n.r. râde), cel puțin pentru mine. Cu mersul la sală, trebuie să recunosc că am lăsat-o un pic mai moale, deși sunt exerciții la care nu aș renuna. Dar pe primul loc pentru mine este, de departe, cardio', mai spune el.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu susține că a trăit un „iad' alături de Silviu Prigoană: „Am simțit infidelitatea, am pus condiții, inclusiv contracte pe hârtie. Dacă îl prindeam, trebuia să plătească o sumă de bani. Am fost abuzată în toate felurile…'

Citește și: Ce spune Tania Popa despre diferența de vârstă de 11 ani între ea și actualul soț: „Nu ne-a dat nimeni din anturajul nostru nicio șansă. Povestea noastră e de telenovelă, a fost drumul nostru. Eu fiind și după două mariaje, și cu un copil…” / EXCLUSIV

Citește și: Semnele prevestitoare pe care Emily Burghelea le-a avut înainte de accidentul din Mauritius. Taxiul în care se afla influencerița a intrat într-un tir: „Am avut două opțiuni: să mă panichez sau să preiau controlul. M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute și să mă ghideze”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu: s-au logodit în secret, însă actorul ar fi avut o aventură cu o colegă de filmare / Detalii neștiute: „Pentru mine a fost primul bărbat'

Citește și: De ce s-a întors Kira Hagi în România, deși plecase la studii în America cu gândul de a rămâne definitiv: „Acolo mi-am schimbat perspectiva. M-am întors în țară pentru că…” Ce spune despre cariera de actriță, dar și despre pasiunea pentru pictură / EXCLUSIV

Sorin Brotnei a fost vegan un an și jumătate, dar acum are carne în meniu

Sorin Brotnei a fost vegan un an și jumătate, dar a renunțat la acest stil de viață. Acum, în alimentația lui se regăsește și carnea. Artistul nu are, în general, mai mult de două mese pe zi.

„În cazul meu e relativ simplă treaba: după ce am mâncat multă vreme carne, un an jumate am fost vegan, dar vegan în adevăratul sens al cuvântului, fără lactate, fără ouă, perioadă în care trebuie să recunosc că m-am simțit fantastic. (…) Doar că la un moment dat, am considerat că ar fi bine să mai bag și proteină animală în alimentație, din când în când. Iar ceea ce încerc eu să fac acum este să mănânc odată, maxim de două ori pe zi, niciodată în prima parte a zilei, tot timpul în intervalul 13-16 și să evit ori de câte ori pot carnea', precizează artistul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton