Sorin Pușcașu de la Survivor a izbucnit în plâns, când a auzit mesajul de la iubita lui

 Lupescu Anca
.

Sorin Pușcașu s-a emoționat până la lacrimi. Războinicii au câștigat meciul de comunicare la Survivor, iar premiul a fost unul foarte important: mesaje audio din partea persoanelor de acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a primit un mesaj din partea iubitei sale, Laura Alexe, în care tânăra i-a spus cât de mult îl iubește și cât este de mândră de el.

Concurentul Survivor s-a emoționat și a izbucnit în plâns când i-a auzit vocea iubitei sale. Laura i-a spus lui Sorin că îl iubește și că este mândră că este iubita lui.

„Îmi e foarte dor de tine, încât ziua îți vorbesc prin acasă și te aud în gând cum răspunzi.  Egreu fără tine, dar sunt mai responsabilă, îmi e dor de tine. Cu fiecare emisiune te descopăr mai frumos, nu uita că nu ești singur.  

Când simți că nu mai poți adu-ți aminte de ce ai început călătoria asta. Fii recunoscător lui Dumnezeu și universului pentru ce ai obținut. Te iubesc și sunt mândră că îți sunt iubită. Eu mă descurc aici așa cum am vorbit noi doi și să știi că nu sunt singură niciodată.Te iubim, sorin!', i-a transmis Laura Războinicului.

Ce i-a răspuns Sorin Pușcașu iubitei sale

Sorin Pușcașu i-a transmis iubitei sale că mesajul primit de la ea îi dă putere să continue în competiția Survivor România.

„Îmi doream să-mi trimită mesaj iubita mea Laura. A fost un mesaj emoționant, care m-a întărit foarte tare, mi-a dat sfaturi multe. De trei ani și trei luni, sunt schimbat total și îi mulțumesc pe această cale. Nu-mi găsesc cuvintele să-i mulțumesc pentru ce a făcut pentru mine.Te iubesc. Am trecut prin multe chestii rele care ne-au întărit. Sunt extrem de mândru', a spus Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu și-a dorit foarte mult să primească un semn din partea iubitei sale, Laura Alexe, iar într-un final dorința lui s-a îndeplinit. Tânăra simte nevoia des să-i vorbească Războinicul, iar când îi este foarte dor de acesta îi scrie mesaje pe Whatsapp.

WhatsApp-Image-2021-01-19-at-11.40.11-1WhatsApp-Image-2021-01-19-at-11.40.11-1

„Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el! Continui să îi dau mesaje zlnic pe WhatsApp, ca și cum le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea!

Sunt mândră că sunt iubita unui bărbat atât de determinat, ambițios și curajos! Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este foarte greu fără el, dar știu că lui îi este și mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supreviețui. Am încredere că el va câștiga Survivor România 2021',  a declarat Laura Alexe.

Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor

Sorin Pușcașu de la Survivor se alătură echipei Războinicilor. Cei 12 curajoși se alătură concursului de la Kanal D, convinși că au șanse să câștige marele premiu. Are 30 de ani și consideră că armele lui cele mai puternice sunt umorul și capacitatea de a vedea mereu partea plina a paharului.

Concurentul din noul sezon Survivor a început să practice fotbalul de performanță, atunci când avea doar 8 ani. A practicat acest sport timp de 10 ani, dorindu-și din tot sufletul să facă performanță în acest domeniu, dar a primit o veste proastă când avea doar 18 ani. Atunci a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost obligat să ia o pauză.

Din păcate, acea pauză temporară de atunci s-a transformat într-o pauză permanentă. A fost nevoit să renunțe definitiv la fotbalul de performanță. Ce a anunțat concurentul de la Survivor despre participarea la această emisiune?

Citește și: Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Dana Deac, veste proastă din partea medicilor după ce a învins cancerul de cinci ori: „De AVC nu puteți scăpa'

Citește și: Cine este Alin Sălăjean de la Survivor. Ce emisiune a prezentat la Antena 1

Citește și: O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși. Cu siguranța este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton